Kubb

Tänkte bara dra till med ett snabbt inlägg nu. Igår spelade jag och Sofia kubb. Först "minikubb" sedan "enormkubb". Haha, i minikubb var det en meter från kungen åt varje håll. I enormkubb var det sju meter från kungen åt båda hållen, alltså blev spelplanen fjorton meter lång! Det tog ett tag innan vi fick ner en kloss. Minikubb var en aning lättare men båda var skoj. Och gissa vem som vann? Jo, jaaaaaag!
Jag fotade kubbspelet men raderade bilder för att de inte blev nå bra. Men jag hoppas att ni förstår vad jag menar även fast jag inte lägger ut någon bild på det.

Pusssss
0 KommentarerMat


I förregår bjöd Sofia på mat. Jag hjälpte dock till en aning. Det blev faktiskt gott. Skulle egentligen skriva det här inlägget igår men jag fick aldrig tid att göra det. Hjälpte först pappa med att shitta två fönster och på kvällen for vi ut med båten. Hemma igen så såg vi på film och sen la vi oss för att sova. Idag har jag varit med syster. Man kan säga att vi har hittat på en massa bus... ;)

Pusssss
0 KommentarerSpaaaaa


Bara en stund innan kvällsmyset så gjorde vi ansiktsmask. När man applicerade den på ansiktet så började det hetta. Man blev alldeles varm och det kändes som att man bränt sig. Lite obehagligt men ska man bli fin, får man lida pin! ;)

Pusssss
0 KommentarerOst och kexIgår drog vi först iväg till stan för att shoppa lite. Men jag kom inte hem med mycket alls. Ett nagelack, en rollon och en bh...ingenting speciellt. Hade gärna kommit hem med nå nytt klädesplagg men jag hittade ingenting alls. På bilderna ser ni i alla fall vad vi mumsade vi i oss igår kväll. Jag , mamma och Sofia hade tjejkväll eftersom att pappa for iväg och jobba. Vi åt go'saker, tittade på "Allsång på Skansen" och sedan blev det en film. Vi såg "The cake eaters". Jag förstår verkligen inte vad titeln har med innehållet att göra! Vi tyckte att filmen var hel knas och den slutade ganska plötsligt så, nä...ingen höjdare. Men vi hade det ändå väldigt mysigt.

Pusssss
0 KommentarerScottHär har vi lite bilder på katten jag talade om förut. Visst är han väl otroligt söt? Dock så blev minst hälften av alla bilder jag tog var såklart suddiga... Jag kan inte säga att katter är så himla duktiga på att vara stilla, helst inte när en kamera kommer fram. Några bilder fungerade iaf. Tex som dom ovan. :)

Pusssss
0 KommentarerRita, rita, ritaDet var ett tag sedan jag ritade. Men nu satte jag pennan i pappret och började rita. Det var sjukt roligt att göra den här bilden! Men nu får jag hitta på någonting annat att göra, nu när denna är klar... ;)
Vi är kattvakt också. Fotar sötmissen lite nu och då så jag har fått ett par gulliga bilder som jag lägger upp på bloggen lite senare. Han är en så mysig katt så jag skiter i allergin och gosar med honom ändå. Man har ju som tur är allergitabletter.

Pusssss
0 KommentarerMer vattenbilder


0 KommentarerI'm back!

Ja, nu är jag tillbaka men är väldigt trött. Bloggar imorgon igen :)

Pusssss
0 KommentarerTillbaka på fredag

Oj, ändrade planer...hinner inte alls med att fixa bloggen idag. Jag är tillbaka på fredag igen!Pusssss

 

0 KommentarerFransk manikyr

Fixade fransk manikyr idag. Det gick hur bra som helst, till och med på högerhanden! Det är ett under...eller så har man kanske fått lite mer skills? Gjorde om bloggdesignen igår, blev less på den andra. Om något ser knas ut eller om ni inte ser den, tryck som vanligt på F5. Lite senare idag hade jag tänkt ändra bilder och fixa lite i menyn om jag hinner. Vi får se hur det blir med det. Men nu ska jag inte sitta inne mer, det är ju fint väder ute!


Pusssss
0 KommentarerVattenkrigVisst såg det där inte helt fel ut? Ganska skoj va? Det började med att jag och syster skulle känna på vattnet så vi hade kläderna på oss med bikini under för det var inte så jättevarmt i luften. Sedan börjar busfia att skvätta vatten på mig och då måste jag såklart ge igen...Då blev det krig. Inte hann vi ta av oss kläderna som redan var blöta, nä. Utan vi fortsatte kriga. Fast Sofia hade såklart igen chans eftersom att hon är en klenis! ;)

Pusssss
0 KommentarerHemma!

Då var jag hemma  från en härlig vecka i Salun! Har en hel del nya bilder på mig och syster i vattnet. Men de får bli ett inlägg lite senare, kanske imorgon. Jag har också hunnit titta på bio med Sandra. Vi såg "Harry Potter and the deathly hallows: part 2". Det är sjukt va bra dom filmerna är. Det känns inte okej att det där var den sista filmen! Vi vill ha mera mera mera.
Nu är jag nog igång med bloggandet igen.

Pusssss
0 KommentarerLess

Yeeeeeeeees, då har man jobbat klart för i sommar! Jag är så otroligt less just nu men det känns grymt bra att jag har fått mera pengar. Pengar i mitt hjärta! Jag har fått fyra brännmärken på min hand den här veckan, brände mig på våffeljärnet. Riktigt fint... eller? Nu ska jag i alla fall bara ta det lungt till vi åker till Salusand på Söndag. Blir borta hela veckan så ingen bloggning då heller. Bloggar såklart när vi kommit hem igen. Hoppas att ni har haft en bra sommar och att den fortsätter att vara grym.
Här har vi två av der fiiiina brännmärkena. Men nu antar jag att jag inte kommer att få nå fler? ;)

Pusssss

1 Kommentarer