Sommarjobb

Då var man hemma efter första dagen på sommarjobbet. Jag är redan less men ändå måste jag jobba 11 dagar till. Hur orkar jag? Jag orkar ingenting, orkar inte ens blogga för tillfället. Nu tänker jag inte skriva nå mer, jag ska ist titta på tv eller någonting liknande.


Pusssss
1 KommentarerMidsommardagen

Igår var vi hos Jonssons. Riktigt trevligt som vanligt. Vi åt god mat och god efterrätt. Sedan fick vi barn för oss att bygga pussel. Så vi satt och byggde ihop ett 500-bitars pussel sådär 10 på kvällen. I slutet såg alla pusselbitar likadana ut kändes det som. Men vi fick ihop hela pusslet, bra va? Det var som vårat mål, att hinna klart ;)Pusssss

 

1 KommentarerMina presenter

Slänger ihop ett snabbt inlägg nu då. Det här var då vad jag fick igår. Jag är nöjd! Dagen var egentligen rätt tråkig, all väntan skulle jag gärna ha skippat. Men det är väl så det brukar vara? Jag är ju absolut inte missnöjd med dagen! Inte på långa vägar.

Pusssss
0 KommentarerJag idag


Så här ser jag ut idag. Har klänning på mig så att jag inte glömmer bort att det är sommar. Vart är det fina vädret? Det är dags för solen att komma fram nu tycker jag. Den har varit borta allt för länge. Efter middagen drar jag iväg till Sandra och "firar" midsommar där i det tråkiga vädret. Men vi hittar säkert på någonting skoj ändå. Vad ska ni göra idag? :)

Pusssss
0 KommentarerGlad midsommar!

Ja, rubriken säger väl ganska mycket! Men här är i alla fall den andra tårtan:Ha en bra dag!

Pusssss
0 KommentarerFel på blogg.se

Blogg.se dampar för mig just nu... Jag kan inte ladda upp bilder och innan kunde jag inte ens logga in. Väntar till imorgon och ser om det har ordnat till sig, då får ni se vad jag har fått och så kommer ni att få se den andra tårtan. Ha de så bra!

Pusssss
0 KommentarerFödelsedag!

Jaha, då var det min tur att fylla år! Jag antar att det inte blir någon bloggning förens på kvällen, om ens då. Vi se väl. Jag ska nu ha en så bra dag som jag bara kan, det tycker jag ni också ska ha! Till och börja med kanske jag borde sova, men jag är inte trött alls och jag kommer ändå inte kunna somna. Aja, vi hörs snart igen...Pusssss
1 KommentarerTårta


Mamma och jag bakade nyss en tårta till imorgon då det är min födelsedag. Jag längtar tills denna tårta tar slut för då får jag baka en ny, en after eight tårta! Det kommer säkert in bilder på den också. Spännande! ;)

Pusssss
3 KommentarerKossor
ph and edit by: me


Det blev ett koss inlägg nu för jag hade ingenting annat att skriva.

Pusssss
1 KommentarerDress

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Gjorde en klänning på nelly.com. Ni får gärna rösta på den! Jag tvingar er inte, men det skulle vara kul. Priset är ju gudomligt, ingenting man tackar nej till! :)

Pusssss
0 KommentarerUmeå

Det här är vad jag fick och köpte idag. Converse, treggins, en stoooor t-shirt att sova i, en blus och en jeansjacka. Jag är inte säker på om jag vill ha conversen eller inte. Jag hatar rosa men dom där skorna är ganska söta. Och dom var ju faktiskt ganska billiga, för att vara converse... En del av dessa saker blev födelsedagspresenter till mig :)
Haha, såg nyss en miss jag gjorde... Blir mindre pinsamt om jag säger än om ni hade märkt det men inte jag. Jag har lagt skorna fel. Om jag skulle he på mig skorna som dom va nu hade det blivit på fel fot. Aja, spelar ingen roll!

Sen har min vän Piyaphum åkt till Thailand nu och ska vara borta en månad typ. Vi kommer att sakna dig vännen! ;)
Ha det bra där borta. Sen var det ju såhär att det var han ville att jag skulle skriva om honom i bloggen. Hehe, du är så populär!!! Eller hur? ;)Pusssss

 

2 KommentarerFjäril

Fjärilar är väldigt svåra att få på bild. Så fort man kommer nära flyger dom iväg till ett nytt ställe. När jag och Jennifer fotade kossor för ett tag sedan såg jag två fjärilar. Ena är den på bilden men den andra fick jag aldrig något kort på. Jag sprang runt som en tok på den där lilla "ängen" och jagade den stackars fjärilen. Den ville inte riktigt vara med på bild...

Pusssss
0 KommentarerFörklaring

Ny header nu då!

Bild 1. Sanna äter ett äpple
Bild 2. Sanna tjuvkikar på datorn
Bild 3. Sanna läser en tidning
Bild 4. Sanna smsar
Bild 5. Sanna spelar dator

Haha, det har varit en del frågor om den här bilden. Helst av mina vänner som inte har sett vissa saker. Så nu ger jag er en förklaring till varje Sanna person. Snällt va? Så nu borde alla veta exakt vad jag gör på alla "bilder".

Pusssss
0 KommentarerRegnig dag

Ja, vad säger man? Jag är helt värdelös på att blogga! Nu måste jag ta och skärpa mig. Jag ska försöka uppdatera varje dag. Det kommer spricka men jag ska göra mitt absolut bästa.
Är också sjukt less på min header nu så den tänker jag ta itu med, antagligen idag.
- Imorgon blir det nog Umeå. Shoppa lite!
- På torsdag fyller jag år. Jag längtar en aaaaning, bara en aning.
- På fredag är det midsommar.
- På måndag nästa vecka börjar jag sommarjobba.
Ganska händelserik vecka ändå. Sedan 11 Juli så fyller bloggen 2 år. Det är mycke man ska komma ihåg...


Idag gick jag ut i spöregnet och knäppte kort på en vattenpöl. Ganska fräna bilder ändå? :)
Jag har redigerat bilder idag också. Jag har en hel del bilder som jag kan visa upp här på bloggen. Kul!

Pusssss
0 Kommentarer"Lan"

Gör ett snabbt inlägg innan jag hoppar i säng och sover. Hade det trevligt igår och idag med fina männikor. Vet inte om det var ett så lyckat "lan" men det måste ändå göras om. För Piyaphum, vi byggde aldrig klart huset! Vilket vi måste göra ;)
Men tack Jennifer, Piyaphum, Kitiphum, Rasmus, Erik och Anton. Nu ska jag sova innan jag somnar sittandes. Hoppas ni har ett bra sommarlov.

Pusssss
1 KommentarerPiyaphum Noosalung

Så populär!!<3<3
2 KommentarerÖrnexpo

Idag har jag, Bea och mamma åkt helikopter. Det är sjukt va häftigt det är alltså!


Sedan såg vi på Alexander Rybak, shit vilken charmig kille!

Videon har väldigt dåligt ljud, jag kan ha varit klantig och hållit för micken... Finns en video till när han sjunger på min videofy men den har lika dåligt ljud. Men han var i alla fall jätte duktig!
Vilken toppen dag!

Pusssss
2 KommentarerKlassresa imorgon

Imorgon drar jag på klassresa. Ingen bloggning förens jag kommit hem och sovit ;)

Pusssss
2 Kommentarer