Shopping

Det här är vad jag köpte igår. Har letat som en galning efter bruna byxor men har aldrig hittat. Och nu när det var rea så hittade jag ett par underbara, hur bra är inte det? Jag är lite osäker på om jag ska spara den blå skjortan eller om jag ska lämna tillbaka den...Vi får se.

Pusssss
0 KommentarerGårdagenVar på tjejkvällen på stan igår och fyndade med Emelie. Galet mycket folk det var. Helst på bikbok där det var 50% på allt. Kön gick igenom hela butiken. Kanske lägger upp vad jag har fyndat senare idag. Vi får se om jag orkar.

+
Har tagit bort instagram bloggen...Det var ganska drygt att lägga upp bilder och bla bla bla. Jag nöjer mig med den här bloggen. Kan ändå lägga upp instagram bilder här om jag får lust.

Pusssss
0 KommentarerHärlig dag!

Börjar 11.40 idag och har två lektioner sedan slutar jag. Fy så härligt! Sexig bild, ja vet...
Nu ska jag äta frukost och sedan palla mig ner till bussen.

Pusssss
0 KommentarerThe Sims 3

Jag och syster har gjort ett nytt sims hus. Här får ni se lite små delar av det. Utsidan har vi fått insperation från ett annat hus fast  jag tycker vårat blev grymt mycket snyggare ;)

Pusssss
2 KommentarerBarnprogram!Dom här barnprogrammen älskade jag när jag var liten. Storasyster och lillebror såg jag flera gånger om och Ebba & Didrik fick jag absolut inte missa ett enda avsnitt av.
Enjoy säger jag bara! :)

Pusssss
0 KommentarerInstagram

Jajamän, då har jag fixat instagrammet som jag nämnde igår. För er som inte vet vad det är så kan man kalla det en bilddagbok. Man he på olika filter på bilden som får den att se gammal och fräck ut. Har en app på min mobil som gör bilderna fräcka direkt när jag knäpper dom. Den appen lär jag använda ofta, t.ex. när jag är i skolan och inte har någon annan kamera i närheten. I alla fall, då har jag skapat en "instagram-blogg". Den heter - http://sannasj.blogg.se/instagram - klicka här för att komma direkt till den. Där kommer jag lägga upp såna där fräcka bilder jag har tjatat om i det här inlägget nu och jag antar att den kan bli flera bilder om dagen. Så där kan ni följa min dag i fräcka bilder. Vilket fräckt inlägg det här blev ;) Nä, nu ska jag sluta skriva ordet fräckt... Haha, hope you like it :)

Pusssss
1 KommentarerAwesomeness

Jag är med min underbart fina vän Jennifer. Vi har pysslat med hennes IPAD och vi har dampat lös. Funderar starkt på att fixa "instagram" fast på mitt eget vis. Göra en blogg där jag bara lägger exempelvis sånna här bilder, oftast ingen text dock. Jag lär uppdatera mer där för då behöver jag inte komma på någonting att skriva.

Pusssss
0 KommentarerThe moonI förregår var månen otroligt fin här. Så jag sprang ut i strumpor för att knäppa på den... Men det blev inte riktigt så bra. Den ville inte fastna på bild. That's life. Och jag skulle nog ha tagit skorna ändå. Har blivit väldigt torr i halsen och har lite hosta men jag känner mig ändå mycket bättre nu. Nu ska jag duscha och sedan lägga min framför tvn och bara ta det lugnt. Såg att det fanns en hel del bra program på tvn idag :)

Pusssss
0 KommentarerStorstädning

Nu har jag storstädat mitt rum, kan man säga. Mamma tvättade mina fönster och bytte gardiner medans jag städade resten av rummet. Nu har jag det väldigt rent och trevligt. Sitter och spelar alfapet online i mobilen med min pappa och någon främmande som är en aning seg på att lägga ut ord. Ganska roligt ändå, att man kan spela med vem som helst.
Hoppas jag inte blir fast i detta spel nu som många andra blivit ;)

(blev tyvärr en google bild)

Pusssss
0 KommentarerRosa: The movie

Igår såg jag på Rosa the movie. Shit va sjukt länge sedan det var jag såg den filmen. Jag älskade den 2006 och jag älskar den fortfarande! Det började med att jag såg att "Livet enligt Rosa" serien hada börjat gå igen och då blev jag så sjukt sugen att se på Rosa filmen. Visste att vi hade den hemma så jag sprang iväg och letade den. Brukar ju egentligen hata svenska filmer men det här är dock ett undantag.  Jag ska även fortsätta att följa serien och kolla hur mycket jag egentligen kommer ihåg :)

Pusssss
0 KommentarerPolaroidPusssss
0 KommentarerHiss/Diss


- Att det äntligen är helg!
- Godis!
- Nya kläder
- Converse
- Sommar, sommar, sommar...


- Att vara sjuk
- Friluftsdagar i skolan eller liknande
- Att bussen går så dåliga tider
- Vinter
- Att jag inte fotat på länge

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Var hemma från skolan igår för att jag inte mådde så bra. Då var det "klassens dag" och vi skulle friidrotta. Skönt att jag missade det. Det blev att jag stannade hemma idag också. Mitt huvud vägde på riktigt ungefär 100kg! Har inte så mycket att skriva och har igen riktigt ork heller så jag bloggar när jag har fått tillbaka orken. Haha, rolig mening...

Pusssss
0 Kommentarer