Jordglob

JAG HAR EN EGEN JORDGLOB! Äntligen säger jag bara. Jag älskar den. Den står nu och pryder så fint på mitt skrivbord. Åh, kärlek!
0 KommentarerDrawing

Oacceptabelt att jag inte bloggat på snart 5 dagar! Men i alla fall så har jag suttit och ritat hela dagen. Så här blev bilden. Det är verkligen roligt att rita när man väl kommer igång.

Pusssss
0 KommentarerBlandat


Skolan var ganska skön idag ändå. Jag och Emelie satt och spelade kort på svenskan medans andra halvan av klassen hade tal. Ego bilderna är däremot från i fredags när jag hade tråkigt. Och naglarna målade jag alldeles nyss. Ska bara låta det torka riktigt och sedan ska jag duscha och lägga min tidigt. För att imorgon direkt på morgonen har jag nämnligen nationella i svenska. Inte så taggad men jag hoppas att det går bra ändå.

Pusssss
0 KommentarerReklam

Jag tycker att den nya bjöl-reklamen är så otroligt söt. Helst denna lilla fis! Hahahah, dör så söt!

Pusssss
0 KommentarerNya byxor

Detta är mina nya underbara byxor. Jag är kär i dom. Och gårdagen var för övrigt riktigt trevlig! Vi åt god mat, pratade, skrattade och spelade spel. Nu ska jag titta på big brother som jag missade i fredags. Ha det bra!

Pusssss
0 KommentarerGäster

For till stan en snabbis med familjen idag. Och jag köpte ett par nya byxor. Supernöjd! Tänkte visa er dom imorgon för att idag har jag inte alls tid. Om bara en liten stund kommer gäster hit och vi ska äta mat och ha trevligt.

Pusssss
0 KommentarerHelg

Helg, efterlängtade helg. Äntligen är den här! Nu ska jag må gott.
Man är ju söt också. HAHA.
Pusssss
0 KommentarerEbba och Didrik

Kolla, kolla, kolla! Programet jag älskade när jag var liten går på tvn igen. Jag tycker att ni borde kolla ---> här. Åååååh, barndomsminnen(L)
0 KommentarerSnyggingar


I fet brist på annat att blogga om tänkte bara säga att jag dör lite över hur snygga killar det finns i välden. Tom felton och Matt Lanter till exempel. Ååååååh! Nä men nu ska jag titta på ett avsnitt av Gossip Girl och dö lite till åt att Chace Crawford som också är så snygg. Hehe.

Pusssss
0 KommentarerTisdag

Får dåligt samvete om jag inte bloggar varje dag så jag drar till med inlägg nu även fast jag inte har något vettigt alls att säga. Dagen har gått väldigt snabbt och jag hoppas att alla dagar rusar förbi lika fort som denna till på fredag. Vill ha helg nu på en gång! Förresten så börjar alla nationella prov nu snart också, nervöst... Men jag tror säkert att det går bra :)

Pusssss

 

0 KommentarerToday

Min dag har varit rikgit skön! Två lektioner och vädret har ju varit hur bra som helst. Framöver lär det bli en hel del instagrambilder på bloggen eftersom att jag använder den appen hela tiden. Men jag tycker att de är fina så. Hoppas ni också haft en bra dag.

Pusssss
0 KommentarerInstagram

Jag vet inte varför jag inte bloggade igår...Illa! Inte heller har jag tagit några lördagsbilder så istället får ni nu se lite bilder från instagram. Heter "sannasj" där. Heter samma på DrawSomething, helt galen i det spelet! Rita med mig? :)

Pusssss
0 KommentarerNytt

Nu har jag en ny mobil i min hand och en ny tröja i garderoben. Jag älskar mobilen och jag älskar tröjan! Jag har köpt en Samsung Galaxy SII och jag är så glad. Humöret är fortfarande på topp.

Pusssss
0 KommentarerFredan den trettonde

Otursdagen börjar inte illa kan man säga. Jag är på topp humör och min mobil är på kiosken så pappa ska hämta den alldeles strax! Åh, allt känns bara så bra idag. Bloggar mer senare.
Bilden är från Emelies och mitt naturkunskap arbete. Fin va?

Pusssss
0 KommentarerBrev

Jag och pappa cyklade till famor och farfar efter middagen. Det var riktigt trevligt, både cykelturen och visiten. Och farmor är ju bara så söt! Men i alla fall så hittade vi brev som jag skrivit till farmor när jag var liten. Jag stavade galant och jag tänkte vara så snäll och visa er dem:


Hahahaha jag och farmor dog åt "Nesta lov har vi sommar lov, då kan vi komma och åka kälke vid höladan." Åka kälke på sommaren? Bra idé Sanna, bra idé! Man har ju varit söt i alla fall.

Pusssss
0 KommentarerThe evil eye

Jag ser riktigt elak ut på den här bilden, the evil eye!
Men i alla fall så var jag hos Emelie från nio till två idag. Det var riktigt trevligt och jag måste säga att tiden bara flög förbi. Jag har lärt mig spela schack och Emelie har lärt sig spela backgammon.
Min mobil skickades också idag så jag kommer att få den nästa vecka. Typiskt! Jag vill ju ha den nu nu nu. Men ja ja, det är bara att vänta. Vad mer kan jag göra liksom?

Pusssss
0 KommentarerGuess what?


Jag har köpt en ny mobil. Bilden är kanske en liten hint på vilken det blev...om man tänker smart. Har också "space" naglar vilkert jag älskar. Och Emelie var här igår så jag gjorde det på henne också och fixade hennes blogg. Det sved väldigt i mitt hjärta att spendera pengar men nu längtar jag till den kommer! Galet mycket. Hoppas att den kommer imorgon eller på fredag, för jag har inte mage till o vänta ända till på måndag! Nä, nu ska jag kila iväg och äta frukost och sedan se ett avsnitt av gossip girl.

Pusssss
0 KommentarerTrötter

Är uppe med tuppen. Men är otroligt trött. Känner mig som en zombie. Väntar på att Emelie ska komma. Ska hänga med henne idag. Vi ska ha kul. Tycker jag. Ha en bra dag. Hejdå.
0 KommentarerLördag-Söndag


Glömde knäppa lördagsbilder så det får bli söndagsbilder denna gång. Första bilden är från igår kväll då jag och syster hade det mysigt. Annars så har min dag idag sett ut så här; Hittade fina vårblommor på gården, städade mitt rum, fikade, såg på de två första Harry Potter filmerna, flätade hela mitt hår i små flätor och hoppas på att få affro imorgon och till sist ska jag sova gott i min renbäddade säng.

Pusssss
0 KommentarerOutfit

Det här är de nya kläderna jag pratade om för rätt länge sedan. Jag bestämde mig i alla fall för att spara dom och jag ångrar mig inte ett dugg. De är verkligen sköna!

Pusssss
0 KommentarerNytt och fräscht

Gjort lite nytt på designen. Blev less på den andra så jag slängde bara snabbt ihop en ny :)

Pusssss
0 KommentarerGrattis!

Tänkte bara hälsa min fina vän Sandra som fyller myndig idag ett stort grattis! Puss på dig min fina vän. Du kommer att få en bamsekram senare idag ;)

Pusssss
1 KommentarerPåsklov

Åh, äntligen är det looov! Det känns grymt bra. Det behövs verkligen. Jag vet inte hur mycket jag kommer att uppdatera bloggen under loven men jag ska göra mitt bästa för att hålla den vid liv.
Jag och syster målade naglarna tidigare idag men det blev bara skit så nu har jag suttit och gjort om det. Jag kunde inte stå ut med hur det såg ut! Är man en liten perfektionist så är man.
Nu ska jag snart ta mig en dusch och sedan lägga mig i soffan och ha de gött. Hörs!

Pusssss
0 KommentarerGossip Gril

Jaha, och så var ännu en serie i mitt hjärta. Jag har börjat titta på Gossip Gril. Jag får inte nog av serier alltså! Men nu snart får det nog räcka. Jag måste ju hinna se alla också så, fast nu är det paus på typ alla serier och det gör mig inte glad ska jag säga. Nä, nu ska jag se ett avsnitt av Gossip Girl, sedan ska jag plugga, vara social med gäster och gratta mamma.

Pusssss
0 KommentarerAftonbladet

Hörrni, kolla! Jag är med i aftonbladet, hur coolt är inte det liksom? Gå gärna in och läs.

Pusssss
0 Kommentarer31-03-12

Bilderna blev brusiga när jag la in dom på bloggen men jorden går ju inte under för de. Så här såg alltså min dag ut förutom att jag skippat en massa tråkiga saker jag gjorde emellan; jag städade mitt rum, skrev till talet så att det blev helt klart, målade naglarna med syster, resultatet, åt mat och spelade sedan kort med familjen, tog min en dusch och sen var det ju earth hour så vi stäckte.
Idag är det ju första april. Jag ska göra mitt bästa för att inte gå på några skämt!

Pusssss
0 Kommentarer