Flowers

 ph & edit by; me
2 KommentarerBlandat

Här har vi några fler bilder från min och Sandras fototur. Inga mästerverk direkt.
Jag har inte kunnat bloggat de senaste dagarna för att jag har varit ute i stugan. Där finns inga datorer och mobilsurfen fungerar väldigt dåligt där ute. Men jag har haft det trevligt med familjen. Och för övrigt måste jag bara säga att det känns det hur surt som helst att mer än halva sommarlovet redan gått. Varför går loven så fruktansvärt fort? Det suuuuger.
 
Pusssss
0 KommentarerKärlek

När jag och Sandra var ute och fotade i början av veckan så var det kärlek i luften. Hahaha...
0 KommentarerShorts

Igår gjorde jag och syster om ett par byxor till ett par shorts. Visst, man ser att de är hemmagjorda...Men så pjåkiga tycker jag inte att de blev. Och på tal om shorts så ska jag bara fixa bilder på mina nya shorts och sedan kan jag visa er.
 
Pusssss
0 KommentarerSnabbis

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag lägger mig och ska sova. Jag hamnar efter i bloggningen nu när det är så fint väder på dagarna. Jag är inte inne när solen är framme så dagen försvinner lika fort som den börjat. Ska i alla fall försöka att få ihop alla mina inlägg snart så att de kommer upp på bloggen så snabbt som möjligt.
Hoppas att ni har ett bra sommarlov, det har i alla fall jag. Godnatt på er!
0 KommentarerSmultron

 
Idag har jag och syster varit ute och plockat smultron. Vi fick med oss en hel del hem kan jag säga! Till efterrätt blev det därför citronkladdkaka med vaniljvisp och smultron. Åh så gott de va. Men vi har fortfarande hur mycket som helst kvar. Så det kommer vi nog trycka i oss imorgon ;)
0 KommentarerJag lever, jag lever

Jag som skulle bättra på mitt bloggande. Jag försökte. Jag misslyckades. Nu tar jag nya tag och försöker igen. Har nya bilder att visa och även ett par shorts som blivit mina. Men det får bli imorgon eller en annan dag för nu ska jag ut och träffa Lina.
 
Pusssss
0 KommentarerFoton

 
Pusssss
0 KommentarerJordgubbshjärta

Lovley!
 
Pusssss
0 KommentarerUnderbart

1 KommentarerMin vecka

Jag har faktiskt en ursäkt till varför jag inte bloggat de senaste dagarna. Haft fullt upp helt enkelt. Men så här har min vecka sett ut för er som är intresserade: I måndags så träffade jag min fina barndomsvän Lina från Frankrike som jag inte träffat på flera år. På tisdagen så kom Sandra hit och vi övade lite på att dansa. Igår så for jag och syster till Sandra vid två-tiden. Vi grillade och hade det riktigt mysigt. Sedan for vi iväg till Gräsmyr och dansade hela natten lång. Idag så for jag in till stan med Lina och hade det trevligt. Fick med mig ett fint linne hem. Har också ätit/druckit "Ice on the rocks" för första gången. Det är som en blandning av snow slush och milkshake och det var hur gott som helst! Min vecka har varit helt underbar och jag har planerat att den ska fortsätta så.
Så här ser linnet ut som jag kom hem med;
Själv tycker jag att linnet ser lite konstigt ut på just den här bilden, bilden gör den inte riktigt rättvisa. Men jag älskar det!
 
Pusssss
0 KommentarerFler bilder

Här är lite fler bilder från utflykten i fredags. Verkligen en utomladskänsla!
 
Pusssss
0 KommentarerVatten

I fredags så for vi ut till ett underbart fint ställe. Jag fotade en hel del så det kommer att komma en massa fler bilder därifrån senare. Det var varmt och helt underbart där i alla fall. Det var som att man var utomlads och man hade det hur gött som helst. Njutning på hög nivå!
Men som sagt, fler bilder kommer inom snar framtid.
 
Pusssss
0 KommentarerNya skor

Här är mina söta nya skor. Jag är förälskad i dom! Jag måste bara gå ut dom lite men snart så är de helt perfekta. Jag skulle gissa på att dessa kommer att användas flitit i sommar, men mina converse kommer jag inte bojkotta för de. Lär använda de lika mycket också. Men i alla fall så är dessa äntligen mina. Glad tjej.
 
Pusssss
0 KommentarerMascara

Igår när jag var i stan och skulle köpa en ny mascara så fick jag för mig att testa en ny. Jag har alltid använt l'oreals dubbel mascara. Nu ska jag ta reda på vilken som är bättre.
Jag fick också med mig ett par urgulliga skor hem, tänkte visa er dom alldeles strax i ett nytt inlägg. Ska bara gå ut och ta bilder på dom först ;)
 
Pusssss
1 KommentarerBlommor

ph & edit by; me
Pusssss
0 Kommentarer