Fina vänner

Stannade i stan igår efter skolan för att jag hade några ärenden att göra. Gick runt med Emelie och Jennifer och hade det riktigt trevligt. Puss på er mina fina flickor. Jag vet inte än om jag ska ha kvar de jag köpte igår. Har inte riktigt bestämt mig. Så bilder på de nya grejorna kommer i så fall senare. Idag har jag mycket att göra, så det blir nog många bilder till inlägget imorgon!

Pusssss
0 KommentarerLedigheter

Två knepiga bilder i brist på andra.
Jag tog ledigt igår från bloggen. Idag slänger jag ihop ett snabbt inlägg bara och imorgon lär jag ta ledigt igen. Jag taggar så sjukt på att ha påsklov snart! Längtar gaaaaalet.


Pusssss
0 KommentarerStarkast

Har naturkunskap prov imorgon så jag måste plugga lite till det. Fast som tur är så är det väldigt enkelt. Har inte några nya bilder så snodde en från Jennifer. Tjejor som jobbar stenhårt på gympan!

Pusssss
1 Kommentarer●Crazy

Bilder förklarar väl allt, eller? ;)

Pusssss
1 Kommentarer24/3

Min dag igår då; Det regnade men jag och mamma gick ut och gick ändå, kom hem blöt, fikade, åt trerätters, spelade spel, åt persika och grädde och såg på film.
Haha, känns som att jag proppade i mig mycket mat...

Pusssss
0 Kommentarer●Breakfast

Okej, inte för att jag brukar äta det här till frukost men... Blir som kvällsfika på helger. Jag glömmer alltid bort att knäppa kort på min tråkiga frukost som alltid består av ett glas mjölk och en macka. Därför får denna bild duga!

Pusssss
0 KommentarerÖvningskör

Jag har ju börjat övningsköra. Så idag körde jag på riktig väg för första gången i mitt liv! Det var faktiskt väldigt läskigt. Ganska bra gick det väl ändå, fast jag körde dock aldrig mer är 40km/h. Övning ger färdighet ;)

Pusssss
0 KommentarerTrevligt värre

Igår stannade jag, Jennifer och Emelie kvar i stan efter skolan. Först strosade vi runt på stan och sedan drog vi oss upp till sibylla. Där satt vi och hade trevligt i 2 timmar. Klockan sju gick vi på IC fashion show och for sedan hem klockan nio. Därför kunde jag inte blogga igår, fullt upp. Men dagen var i alla fall riktigt trevlig! Jag och Emelie bjuder på den fina bilden.
Pusssss
0 KommentarerSamhällskunskapJag sitter och pluggar samhällskunskap för fulla rullar. Politik är inte riktigt min grej alltså, så tråkigt! Aja, hinner inte blogga mer nu. Ska dyka ner i boken igen.

Pusssss
0 KommentarerTant Sanna

Så det är så här jag kommer se ut när jag blir gammal? Stilig, om jag får säga det själv.

Pusssss
0 KommentarerMarängerIdag har jag inte gjort mycket alls. Men jag har minsann gjort maränger! Vanliga maränger och chokladmaränger. Mums va gott! Bakar Sanna är i trakterna igen ;)

Pusssss
0 KommentarerIgår

Så här såg gårdagen ut för mig; Jag började dagen men att spela lite bilspel och sjöng samtidigt, sen stekte jag lite, tog på mig mina underbara converse, gick på promenad med mamma, bakade fler subwaykakor men både mjölk- och vitchoklad i, spelade kort och såg på serier och filmer. Lovley!

Pusssss
0 Kommentarer●YouDet här får väl bli första bilden då. Vet att jag redan lagt upp den en gång tidigare men spela roll. Orkar inte direkt ta en ny egobild bara för denna punkt ;)

Pusssss
0 KommentarerPhoto A Day

Det här tänkte jag börja med! Det kommer absolut inte bli varje dag, bara när jag har tid och lust. Men det ska bli kul. Och det är perfekt i fall man inte vet vad man ska blogga om. Så nu får vi hoppas att det inte går en enda dag utan att jag bloggar.

Pusssss
0 KommentarerPuss och Kram


Jag har ett nytt örngott! Gulligt va? Nu ska jag drömma om pussar och kramar ;)

Pusssss
0 KommentarerGodis är gott!


Godis är verkligen gott. Och dessa två nya choklader är mega goda! Tänkte bara säga det.

Pusssss
0 KommentarerLördagsbilder

Jag började dagen med en dusch, sen lyssnade jag på musik och spelade sims.

"Lördagsbilderna" går inte direkt så bra för mig har jag märkt. Jag glömmer bort det hela tiden! Jag började dagen igår med att knäppa lite bilder men sedan försvann det ur huvudet. Så dessa bilder va de enda jag fick under dagen. Jag måste verkligen bättra mig på det här!

Pusssss
0 KommentarerCupecakes

Fick ett ryck igår och började rita cupcakes medans jag pirade till en film. Det här blev resultatet ;)
Idag har jag en del småsaker som jag ska göra och imorogn är det skola. Neeeej, jag orkar inte!

Pusssss
0 KommentarerWhere are you?

ph and edit by; me

Pusssss
0 KommentarerSyskon <3

1 KommentarerUmeå

Igår drog jag iväg till Jennifer i Umeå och stannade till idag. Åkte norrtåg första gången och helt själv, himla pirrigt va det måste jag säga! Men det gick bra. Hoppas ni har det bra, för det har jag.
Dock så är jag en aning trött.

Pusssss
1 KommentarerCupecake-mini


Sådärja! Nu har jag en liten cupcke-skål också. Kunde bara inte låta bli att köpa den. De är i alla fall mycket praktiska och väldigt söta! Men nu räcker det, jag tror jag nöjer mig med två ;)

Pusssss
0 KommentarerOutfit

Det var inte igår jag la upp ett outfit-inlägg! Så här såg jag i alla fall ut i fredags och även idag.
Idag ska jag leka med Emelie. Ojojoj, jag är taggad på att ha kul!

Pusssss

0 KommentarerCookiesIdag ställde jag mig och bakade cookies, även kallade subwaykakor. Jag tycker att de blev riktigt goda. De kanske inte blev så jättefina men det var första gången jag bakade dessa så jag tycker de helt klart blev godkända.

Pusssss
1 KommentarerSportlov

Jaaaa! Äntligen sportlov. Så behövligt. Lycklig tjej.Pusssss
0 Kommentarer