Orkar inte

Nej nej nej, orkar inte blogga. Tar en paus nu, när jag är tillbaka visar jag en outfit, nagellacken och kläderna.

Pusssss
0 KommentarerUtryckning

Jag och Emelie vandrade lite i Fraadags och helt plötsligt rusar fyra poliser framför oss, hoppar in i polisbilarna, he på blåljusen och brummar iväg. De hade otroligt brottom och vi fick se allt! Ganska coolt ändå, aldrig sett hur snabbt det går egentligen. Där fick vi oss en liten upplevelse. Undra bara vad som hade hänt...
Hinner förresten inte visa mina kläder idag, fixar det imorgon om jag hinner.
Pusssss
0 KommentarerSmått och gott

För det första så har jag inte riktigt haft tid att blogga. Har varit en del i skolan och jag har inte heller orkat blogga bara. Men kan berätta nu att jag har fått veta vad jag fick för resultat på vissa nationella prov och jag är faktiskt ganska nöjd ändå, med tanke på att de inte har varit så super enkla. Har också köpt tre nya plagg till min garderob och har även fem nya nagellack. Tänkte visa er allt detta till helgen för har fortfarande inte tid att pyssla med nya inlägg just nu. Ha det bra tills dess så hörs vi!

Pusssss
1 KommentarerFrågor och svar

Japp, jag har EN trogen läsare. Fina fina Emelie! Tack för dina frågor, här får du dina svar :)


Vad åt du till middag idag?
- Idag har jag inte hunnit äta middag men jag tror att det blir makaroner och korv.

Vad är det värsta som finns att göra?
- I min vardag måste det vara att hicka.

Vilken är den sjukaste drömmen du drömt?
- Jag drömmer alltid sjuka drömmar. Men en jag minns speciellt från när jag var liten var då det kom massa gubbar med gula regnkläder och lamp-hattar från alla håll och omringade vårat hus. Vi försökte fly men det gick inte så bra.

Varför började du blogga?
- Jag antar att jag följde grupptrycket lite och även för att du min vän skulle veta vad jag gjorde på dagarna.

Varför börjar alla frågor jag ställer på bokstaven v?
- För att många frågeord börjar på v.

Vilken är din absoluta favorit sysselsättning?

- Det måste nog vara att vara med kompisar, pyssla, rita, vara med familjen och självklart att skratta. Jag är ju en liten pysselfia, men det vet du ju redan ;)

Pusssss
5 KommentarerFrågestund

Skapar nu en frågestund till mina trogna sexton läsare...Haha. Va inte så tråkiga och bara bräddra förbi detta inlägg nu. Dra till men en fråga!

Pusssss
1 KommentarerBen & Jerry's


Jag blev bara tvungen att köpa en b&j's igår när vi for in till stan! Det var länge sedan sist och jag var verkligen sugen på en. Så vipps, nu ligger en i min frys. Vi var på örnexpo en snabbis också. Det har blivit helt värdelöst. Blir nog inte till att åka dit nästa år.

Pusssss
0 KommentarerLyckligt lottad

Åh, jag är så lyckligt lottad! Tycker dock inte att han är lika snygg som jag tyckte förut. Det är väl för att Tom Felton kom in i mitt liv(L)Hihi, puss!

Pusssss
2 KommentarerGodsaker


Ritade en godsaker bild igår på papper men bestämde mig för att he in konturerna på datorn också. Så nu idag har jag färglagt min bild med ritplattan. Med lite musik så är det vekligen roligt! De små bilderna är bara miniatyrer så om ni trycker på en sån så kommer en större bild upp. Alla fyra är likadana, har det bara för att inlägget inte ska se miffo ut. Men nu är jag hungrig, ska gå och kolla om maten är klar snart eller om dom behöver hjälp där inne.

Pusssss
2 KommentarerHeart

Tycker att detta var väldigt fin. Så ser det ut där jag bor, Här finns kärlek! Haha, men i alla fall så hade vi engelska nationella läs- och hörförståelse idag. Jag tror att läsförståelsen gick hyffsat bra men hörförståelsen däremot... Gubben som pratade mumlade bara igenom allt. Men aja, sånt är livet. Nu ska man bara vara glad eftersom att vi har långhelg! Underbart.

Pusssss
0 KommentarerSöt

Många har säkert redan sett denna men måste bara lägga upp den ändå. Åh så söt den är!


Pusssss
0 Kommentarer●Makes you smile

Hade ju helt glömt bort fotoutmaningen men nu så!
You make me smile.
0 KommentarerHusumdagen

Min lördag var ju helt underbar. Det var husumdagen så jag for in i husum och kollade runt lite. Mötte Emelie och vi råkade köpa lite choklad. Det blåste så otroligt mycket så vi letade efter ett ställe där det skulle vara lä, och det hittde vi! Dock var det lite svår att ta sig dit för att det var en sjö runt hela. Vi hade med oss svärd så vi fäktade bort allt högt gräs och hoppade på krokodilerna för att slippa bli blöta. När vi väl kom fram till lä platsen så hade vi det riktigt mysigt till Emelie skulle åka hem.
Väl hemma igen så hade jag det trevligt med familjen. På kvällen såg vi på skräck film. Inte min grej riktigt, höll för öronen lite då och då eftersom att det är ljudet man ofta blir rädd för. Men i alla fall, hoppas ni hade en lika bra lördag som mig!

Pusssss
1 KommentarerDagen

Lite bilder från dagen här då. Och jag och Emelie har skämt ut oss hur många gånger som helst idag. Men ojojoj så mycket vi har skrattat. Förväntar mig träningsvärk i magen imorgon. Ikväll blir det kycklingtacos och mys med familjen. Imorgon blir det husumdagen och en massa plugg. Hinner nog inte blogga imorgon men jag lovar att dra till med ett inlägg på Söndag. Antagligen blir det ett inlägg om hur min Lördag varit. Ha en bra helg alla!

Pusssss
0 KommentarerYou

Hade matte nationella muntliga idag. Jag tycker att det gick ganska bra ändå! För tillfället sitter jag och sjunger instängd på mitt rum och har det mycket trevligt här för mig själv. Snart ska jag hoppa i myskläderna och lägga mig framför tvn.

Pusssss
0 KommentarerSpaceÄlskar fortfarande rymden. Men tänkte ockå lägga in en negativa sak...Jag missade min buss med fucking fem sekunder. Jag såg hur den for iväg. Ni anar inte hur fruktanstärt sur jag blev! Så fick jag vänta en timme och fyrtio minuter på nästa... Åh! Nu ska jag kolla på big brother. Det förtjänar jag.

Pusssss
0 KommentarerLördagsbilder

Tjockisdagen. Jag gjorde detta; tvättade mina converse, spontanbakade maränger, gjorde pizza och åt banana splitt medans jag tittade på en film med familjen.
Så, så såg min lördag ut. Känner att jag var riktigt onyttig men det var jag väl värd.

Pusssss
0 KommentarerInget internet

Har inget internet på min dator så kan tyvärr inte blogga idag. Imorgon är det tillbaka så jag bloggar då istället. Puss!
0 KommentarerKvällsmys

Har nyss ätit middag och spontan-bakat. Nu ska jag ha mys med familjen. Bloggar mer imorgon. Ha en bra kväll alla fina där ute!

Pusssss
0 KommentarerNytt nytt nytt

Gjorde om designen på bloggen lite snabbt idag. Man får mer lust att blogga när designen är ny och fräsch! Så är det bara. Men nu ska jag göra lite andra vettiga saker som att dammsuga mitt rum, fixa mina skor och annat smått och gott. Hej så länge!


Pusssss
0 KommentarerPyssling


Har ni sett pyssligen jag hittade? Så glad att jag hittade henne. Hon är så snäll att hon hjälpte t.ex. mig och syster att kratta i tisdags.

Pusssss
0 KommentarerSenaste dagarna

De snenaste dagarna har jag; lagat mat, klippt mig, köpt en ny väska, vunnit i plump och ätit go' godis. Har inte haft lust och tid att blogga, därför den låga uppdateringen. Jag ska verkligen försöka ta tag i det igen + att jag ska fortsätta på "fotoutmaningen" som jag totalt glömt bort!

Pusssss
0 Kommentarer