Garderob

Här om kvällen så fick jag för min att ändra i min garderob. Förut hade jag ju pacman av post-it lappar, som ni kan se här. Jag tycker att detta blev riktigt fint, blir glad då man öppnar garderoben. Det är också mycket roligare att ha så här än att bara ha en vit tråkig garderobsdörr! Jag är nöjd.
 
Pusssss
1 KommentarerFängslad

Och så var det bara måndag...Jag vill att det ska vara fredag nu med en gång. Dock så tror jag att den här veckan kommer att bli ganska bra. Imorgon slipper vi förmiddagslektionerna för att vi ska på någon kris sak. Onsdagen blir halvjobbig som vanligt men efter skolan blir det tjejkväll på stan men Emelie och Jennifer. På torsdag slipper vi eftermiddagslektionerna för att vi ska ut och origentera och plötsligt var det fredag igen. Jag hoppas att veckan går lika fort som det gick för mig att skriva det här inlägget.
 
Pusssss
0 KommentarerMys

Till att börja med hade jag det riktigt mys igår efter skoan. Jag for till Emelie med Mariam. Vi lagade mat och efterrätt och hade bara allmänt trevligt. Tack flickor!
Nu idag så har nyss haft en myskväll med mig själv. Var så länge sedan jag var ensam hemma men ikväll så vart det så. Jag har nyss doppat persikor och bananer i mjölk- och vitchoklad. Det var sååå gott! Men nu är jag riktigt mätt. Sitter också och tittar på filmen "footloose" men jag blickar så mycket på datorn så jag hänger inte riktigt med i filmen. Kanske ska börja hänga med i den nu...
 
Pusssss
0 KommentarerIdéelös

Är tyvärr lite idéelös just nu på vad jag ska blogga om. Några förslag? Det händer inte direkt så mycket i mitt liv just nu så jag kan inte berätta om mina dagar... Går bara i skolan, gör läxor, tittar på serier, äter och sover. Haha.
 
Pusssss
0 KommentarerDator

Idag fick vi äntligen datorerna från skolan! Som vi har väntat. De är väldigt små, men de är snabba så de duger. Jag är i alla fall glad över att vi fått dom, nu ska jag sitta och trycka på den hela kvällen ;)
 
Pusssss
 
0 KommentarerCooling

Jag är så otroligt cool.
 
0 KommentarerSeriöst


Ja, som sagt så trivs jag så mycket bättre bakom kameran! Att vara framför är inte riktigt min grej ;)
 
Pusssss
0 KommentarerSanna

I somras så for jag och syster ut i skogen för att fota. Haha, jag kan inte säga att jag fastnar på bild. Hälften av alla bilder på mig blev oseriösa och nä, det var dessa tre som i så fall gick för sig. Håll utkik, strax kommer några oseriösa bilder från denna fotografering...Tog självklart bilder på sofia också men jag tänkte inte visa dom.
 
Pusssss
0 KommentarerNaglar

Jag har hittat något jag tycker är roligt. Och det är att måla naglarna. Här har vi två styckna jag har gjort, tycker att de blev riktigt coola. Åh, det är så kul! Dock så kan det ta lite tid...
 
Pusssss
0 KommentarerMin väska

Här är min otroligt snygga väska. Jag köpte den i somras och jag är så nöjd! Den var verkligen värd varenda krona.
0 KommentarerSommar nytt

Detta är då nya toppar jag köpt i sommar + ett korslinne som jag missade att knäppa på. Jeansjackan är inte ny, det är bara det att jag nitaden den själv i sommar, därför räknar jag den som lite halv ny. Har nitat ett par shorts också men eftersom att jag tycker att det ser lite snett ut måste jag fixa det innan jag kan visa det på bloggen. Men det kommer nog så småning om.
 
Pusssss
0 KommentarerFramkallat bilder

För någon vecka sedan framkallade jag 100 nya bilder. Jag blir lika nöjd varje gång. Det tog också bara två dagar för korten att hamna i min brevlåda, beställde på måndagen och fick dom på onsdagen. Så med några av dessa bilder har jag nu bytt ut de gamla bilderna jag hade på mitt skrivbord och då satt dit nya, som det såg ut förut kan ni se här. Dock sitter bilderna från gamlastan kvar, men resten är utbytt.
 
Pusssss
0 KommentarerBakgrundsbild

Jag har nyss bytt bakgrundsbild på min dator. Jag bytte till ett klockslag och det klockslaget visar nämligen tiden då jag föddes. Jag tyckte att det var riktigt fint att göra så. Jag är nöjd och jag kommer nu att ha så här ett tag framöver. 06:10.
Har för övrigt gått och blivit förkyld också, jag orkar verkligen inte det!
 
Pusssss
0 KommentarerSista

De här va de sista bilderna jag tänkte visa från Stockholm. Nu ska jag ta fram min lilla fantasi box och så ser vi vart vi hamnar.
Pusssss
0 KommentarerStockholm

Här har vi några fler bilder från Stockholm. Jag har några till, så ett inlägg till med bilder från Stockholm så är jag klar sen. Har lite halv taskig fantasi fortfarande när det gäller bloggandet, men jag jag göra mitt bästa...som jag sagt miljarder gånger.

Pusssss
0 KommentarerBrus

ph and edit by; me
 
Pusssss
0 KommentarerFoton

Här har vi några fler bilder från Stockholm som jag tagit. Har för övrigtså har jag också fastnat för gamla och brusiga bilder, precis som den översta. Kommer ett inlägg med bara brus bilder senare, imorgon eller så.
 
Pusssss
0 KommentarerStockholm uppifrån

Nu och ett tag framöver kommer det en massa bilder från när vi va i Stockholm. Eftersom att jag inte riktigt kommit på vad jag ska blogga om än så är det ju en bra början att visa alla bilder. So, here you go...Detta är början.

De här bilderna är ifrån när vi åkte upp på globen, himla fint! Har egnetligen miljarder många fler bilder men eftersom att vädret var väldigt taskigt när vi var där så blev bilderna inte så där jätte bra, men det är i alla fall ett minne av hur fint det var när vi va där uppe.
 
Pusssss
0 KommentarerAliens in the attic

Okej, helt seriöst. Jag har hittat min nya favoritfilm. Den ägde fedt!
Om ni inte har sett den tycker jag att ni ska se den, så förbaskat söt film. Jag tror jag log genom hela filmen. Unerbart!

Ååååh, haha!
Pusssss
0 Kommentarer