Före- och efterbild


Vi har fått en uppgift på fotokursen i skolan att skapa ett gammaldags fotografi. Så för att fixa detta tog jag hjälp av min syster som vanligt. Om ni håller muspekaren över bilden så ser ni hur bilden ser ut oredigerad. Jag tycker att hon är så fin.
 
Pusssss
0 KommentarerHelg

 
Och så äntligen var det helg och jag är redan uppe ur sängen. Min vecka har varit så himla ovärd. Massa lektioner har gått bort och det känns nästan som att man inte gjort någonting. Men jag är glad att det äntligen är helg så att man får samla på sig lite energi. Ha det så bra!
 
Pusssss
0 KommentarerPåfågel

 
Glömde bort att visa bilderna jag tog på påfågeln. Denna fågel vandrade runt på vårat hotell och jag var självklart framme med kameran. Den var inte direkt lätt att fota eftersom att den vandrade och rörde sig hela tiden. Men ändå, det är inte varje dag man får se en vild påfågel! Jag hade så gärna velat att den skulle vikt ut sina fjädrar men den ville tydligen inte göra det. Jag fick nöja mig med att den hade de fina fjädrarna gömda.
 
Pusssss
0 KommentarerThailand - Del 8

 
Det här blir sista delen av Thailandsbilderna. Och som jag har sagt flera gånger innan så vill jag verkligen åka tillbaka. Ett plus i kanten är dock att våren är här nu. Idag är det hela +12 grader ute!
 
Pusssss
1 KommentarerVårtecken

 
Igår fick jag se ännu ett vårtecken. Videkissar har jag sett sedan några dagar tillbaka och igår fick jag då se dessa blommor i rabatten. Jag vet inte hur det är med er, men jag blir på så himla bra humör under våren.
 
Pusssss
0 KommentarerThailand - Del 7

 
Pusssss
0 KommentarerThailand - Del 6


Idag for vi in till stan en sväng för att mamma skulle skaffa nya glasögon. Jag övningskörde och jag tycker att det gick ganska bra idag! Hem från stan fick jag med mig en kjol som jag kanske visar i bloggen om jag orkar. Ha en bra lördag!
 
Pusssss
0 KommentarerThailand - Del 5

 
Bilderna är från Koh Lipe och får tala för sig själv. Den är det ju äntligen helg nu och jag ska verkligen njuta!
Pusssss
0 KommentarerThailand - Del 4

 
Thailand at night. Behöver jag säga mer?
 
Pusssss
0 KommentarerPartyiga Sanna

 
Det är alltså inte helt enkelt att stå framför kameran. Det händer lätt att man blir oseriös och gör annat än man ska. Här är en del partyiga bilder från samma photoshoot som i inlägget under eller det här. Men lite kul måste man ju få ha även fast dessa biler inte direkt är användbara.
 
Pusssss
0 KommentarerPhotoshoot hemma

 
I brist på annat att göra en dag under lovet så drog jag fram kameran, stativet och fjärrutlösaren ur garderoben och ställde mig framför kameran. Det känns inte helt naturligt för mig att vara framför kameran men jag jobbar på det. Det här blev i alla fall resultatet från denna "photoshoot".
 
Pusssss
0 KommentarerThailand - Del 3


Åh, man mår ju så gött av att bara titta på bilderna. Jag vill tillbaka! På dessa bilder så befann vi oss på Koh Lipe. En helt underbart fin liten ö. Jag längtar verkligen tillbaka. Skolan börjar ju imorgon igen och jag är inte alls taggad, inte taggad alls...
 
Pusssss
0 KommentarerThailand - Del 2

Pusssss
0 KommentarerThailand - Del 1

 
 
Pusssss
0 KommentarerVår

 
För det första så är jag extremt chockad över hur många som har besökt min blogg även fast jag inte ens har bloggat de senaste dagarna, men det var i alla fall roligt att se! För det andra så har jag äntligen redigerat Thailandsbilderna och de kommer upp på bloggen snart. Har även börjat klippa ihop en film av allt vi filmade där men den är inte klar än. Och för det tredje så tycker jag att man kan börja säga att det är vår, vilket är så sjukt underbart. Man har kunnat inviga sina converse och sin skinnjacka och för att det ska kännas extra vårigt så har jag köpt jordgubbar och vindruvor. Allt är bara så bäst just nu!
 
Pusssss
0 Kommentarer