Hår

 
När jag såg den här tjejens hår så fick jag plötsligt lust att klippa lugg. Tycker att hennes hår var så himla fint! Åh, problemet är bara att jag aldrig komma våga klippa lugg för risken finns att jag kommer att se "barnslig" ut. Men det är ju så hilma fint att jag dör. BESLUTSÅNGEST!
 
Pusssss
1 KommentarerÖnskerubriker

Önskerubrikerna som står här under tänkte jag faktiskt ta och fixa! Tycker att idéerna var väldigt fyndiga, ta åt dig av det Emelie. Tänker tyvärr inte göra någon videoblogg men du hör ju mig babbla på om allt och inget hela dagarna, så du överlever. Önskerubriker har dessutom fått en egen kategori i menyn åt höger.
 
Önskerubrikerna
- 5 saker jag ångrar att jag köpt
- Fulaste bilden jag tagit
- Kollageinlägg med massa fina bilder
- Visa din utveckning inom fotografering genom åren

Ska fixa dess blogginlägg så snart som möjligt, så håll utkik om du blev lite nyfiken!

 
Pusssss
1 KommentarerÖnskerubrik

Har bloggtorka för tillfället, har ni inga önskerubriker till mig? Vad vill ni se? Vad vill ni veta?
 
Pusssss
3 KommentarerHelgen

 
Tänkte bara dra lite snabbt vad jag har gjort i helgen. Igår på dagen så gjorde jag ingenting speciellt men sedan på kvällen så blev det tvårätters och filmkväll med famliljen. Det var riktigt mys. Idag har jag sett på film, gjort om min lilla fotovägg och fotat lite. Nu strax ska jag ta mig en promenad, efter det blir det en dusch och sedan ska jag fixa mina naglar. Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag hade gärna haft en min lite längre.
 
PS. Imorgon blir det inget blogginlägg för efter skolan åker jag till Sandra och har det mys!
 
Pusssss
0 KommentarerFredag


Har haft fullt upp hela veckan känns det som och idag blev jag hemma från skolan pga magont. Tänkte faktiskt ta mig tid och läsa lite eftersom att jag inte har något annat för mig. Sedan är det ju fredag idag vilket känns så sjukt bra. Den här helgen kom rikitgt läglig! Sååå behövligt.
 
Pusssss
0 KommentarerBokhjärta


0 KommentarerBrev

 
Gamla brev tycker jag är riktigt fint. Därför satte jag mig och gjorde dessa i helgen. Och eftersom att jag är en riktig pysselfia så var det svin roligt! Nu ligger dessa brev så fint och pryder mitt rum.
 
Pusssss
2 KommentarerBalett

Denna gjorde jag för ett tag sedan nu och jag funderar på att skriva ut den. Då kan jag ha den i tavlan då jag blir less på kasettbanden. Har härmat en annan bild ganska mycket fast jag har gjort den lite annorlunda. Tycker fortfarande att den är ganska fin.
 
Pusssss
1 KommentarerTumblr

 
Jag har skaffat tumblr! Har lagt till en ikon i menyn också så att ni enkelt hittar dit eller så klickar ni bara på bilden ovan eller så klickar ni här. Jag har haft ett tumblr konto hur länge som helt men jag har aldrig fattat vad det gått ut på och sidan tyckte jag var konstigt uppbyggd. Men nu förstår jag precis och jag älskar det! Man får världens våg av inspirerande bilder och man mår bara så bra av att bläddra igenom flödet. När ni hamnar inne på min tumblr sida så ser ni mest bilder som jag inspireras av men jag har också lagt till några jag själv tagit. Där kommer jag att fastna om dagarna, det känner jag på mig.
 
Pusssss
0 KommentarerMys


 
Nu i helgen ska jag bara mysa.
 
Pusssss
0 KommentarerBilder


Några av de här bilderna fotade jag samma dag som jag fotade frost bilderna i det här inlägget och några samma dag som bilderna på syster i det här inlägget. Har bara inte haft tillfälle att lägga upp dom på bloggen. Så nu när jag ändå inte har något annat speciellt att blogga om så kan jag lika gärna visa dom.
 
Pusssss
0 KommentarerSängkläder


Jag har köpt två nya set sängkläder, galning som jag är. Vet inte vad det är med mig och sängkläder men vi passar bra ihop! Här är i alla fall ett set jag köpte. Blommigt och underbart fint. Visst ser det sååå mys ut? Örngottet är dock gammalt, och det har jag skrivit om i det här inlägget. Det andra påslakanet tänkte jag visa då jag renbäddar nästa gång och byter till det andra nya.
 
Pusssss
0 KommentarerPocket

 
För några dagar sedan så sprang jag runt i hela huset för att leta pocketböcker. Jag letade i förråd, nattduksbord, lådor, på vinden... Jag ville nämligen ha en fin boksamling i mitt skrivbord. Jag bytte ut cykel/stad bilderna som ni kan se en glimt av här och istället ställde jag dit böcker. Men det saknades tre böcker för att få hela platsen fylld, så jag sprang in på rusta och köpte tre extra. Jag köpte dom mest för inredningens skull men jag har även planerat att vara så duktig och läsa dom! Jag tycker att det blev super bra i alla fall.
 
Pusssss
0 KommentarerStörande

Okej, det var sjukt störande när headerbilden visades två gånger eftersom att jag la upp den i ett inlägg också. Så därför skriver jag ett litet kort och trist inlägg för att få fort det. Designen är jag fortfarande inte rikitgt nöjd med och jag vet inte vad jag vill med den heller. Ska ta mig en funderare på den och hoppas att jag får en jag är nöjd med i slutet av dagen.
 
Pusssss
0 KommentarerBlack & white

 
Såg på en fotoblogg denna coola redigering så jag brev bara tvungen att testa. Jag tycker att det blev rikitgt ballt! Jag ska försöka mig på massa andra speciella redigeringar inom snar framtid, det borde ni längta till för det gör faktiskt jag. Detta blev även mina nya header som ni säkert ser. Är inte rkitgt klar med designen än heller men det blir den nog senare idag.
 
Pusssss
1 KommentarerTavla

 
Efter att jag fotade kasettbandet så gjorde jag en tavla av dom. Jag tycker att kasettband är rikitgt snygga, så varför inte rama in dom? Det blev en speciell tavla. Exakt likadan har ingen på hela jorden! Vad tycker ni om den?
 
Pusssss
0 KommentarerRetro

 
Såg en väldigt liknande bild på en blogg och tycke den var så himla snygg att jag blev tvungen att testa fota likadant. Tycker att resultatet blev helt okej och det passade extra bra med en retro redigering. Kul att prova något nytt! Men kan ni gissa vad jag gjorde med kasettbanden efter fotograferingen? I'll show you later...
 
Pusssss
1 KommentarerKläder

 
Byxorna och tjocktröjan köpte jag igår, och den sista toppen kommer från nelly. Svart, svart, svart. Men jag vet inte om jag ska behålla den tjockare tröjan eller inte. Vad säger ni? Jag behäver hjälp igen. Den har en fin spets/virkning längst ner men blir ändå så himla osäker. Byxorna och nelly-tröjan är jag dock supernöjd med!
 
Pusssss
1 KommentarerUmeå


Idag for jag, farmor och syster till Umeå för en mysig dag tillsammans. Vi shoppade, åt mat och hade det riktigt trevligt. Jag kom hem med ett par byxor och en tröja. Tröjan vet jag dock inte om jag ska spara eller inte. Beslutsångest som vanligt. Dessutom så har paketet från nelly kommit! Jag beställde hem tröjan som jag visade tidigare ändå och den satt så underbart bra. Precis en sån som jag har letat efter. Jag visar alla nya kläder imorgon för nu ska jag bara ta det lugnt.
 
Pusssss
0 KommentarerNy kategori?


 
Egentligen var det meningen att vi skulle dra till umeå med farmor idag men då blev det dumma tåget inställt. Istället blir det nog imorgon eller på lördag, vilket fungerar det också. Det kommer att bli så mys!
Jag tänkte även kanske fixa en ny kategori, behind the scenes. Vad tror ni om det? Där lägger jag då upp bilder som visar hur det ser ut när jag fotograferar vissa saker. Men det är inte bestämt att jag gör så än, så vi får se hur det blir med det.
 
Pusssss
0 KommentarerSyster

 
Var ute och fotade syster för några dagar sedan och det här är en del av resultatet. Har nänmligen mer än 500 bilder så jag kommer absolut inte att visa alla. Och jag säger det ännu en gång, jag älskar mitt nya objektiv! Det blir tusen gånger snyggare bilder enligt mig. Man känner sig verkligen som en gud är man fotar med det. Visst blev bilderna mysiga? Myskänslan är på hög nivå i alla fall. Dock om man kollar ut idag så är det inte alls lika mysigt.
 
Pusssss
3 KommentarerNyår

Jag hade en väldigt mysig nyår även fast jag inte firade den som jag brukar. For till Emelie vid nio på morgonen och där var jag till efter klockan tre någongång.
 
 
Så här såg jag ut hela dagen. Bilden är tagen när jag väntar på att Emelie ska bli klar.
 
 
Jag fixade Emelies hår och hon sminkade sig klart och sedan åt vi lunch. Efter lunch strosade vi bara runt hemma hos henne och sedan blev det tårta.
 
 
Efter fikat så drog vi oss hem till mig och hade en liten photoshoot. Och efter photoshooten så var det middag och efterrätt. Pappa gjorde failen att he upp chili på tallrikarna för att han trodde att det bara var paprika. Så när han åt den så dog han över att det var så starkt! Haha, vi andra fick oss i alla fall ett gott skratt, och som tur var så hade jag inte börjat äta på den.
 

 
Sedan vet jag inte riktigt vad vi höll på med hela kvällen men vid kvart i tolv gick vi ut för att jag hade planerat att fota fyrverkerier. Men det sämsta var att det knappt va några fyrverkerier. Besviken jag blev! Fick bara dessa två bilder, och jag kan inte säga att de blev speciellt fina. Men trots det så hade jag verkligen en mysig nyår.
 
Pusssss
0 Kommentarer