Solnedgång

 
Bilderna togs i igår när solen var påväg ner. Ljuset i solnedgången måste vara det finaste ljuset att fota i. Seriöst. Jag dör. Ljuset är så fint. Ska definitivt ta med mig syster ut och fota henne i solnedgången nästa gång solen kikar fram.
0 KommentarerMyndig


Idag är det min födelsedag! Nu är jag hela 18 år och det känns så sjukt. Tiden går alldeles för fort. Jag är myndig hallå.
1 KommentarerMidsommartårtan

 
Det här är midsommartårtan vi bakade i år. Efter mycket om och men så tycker jag ändå att den blev riktigt fin. Och smakade bra gjorde den också. Jordgubbar är något bland det bästa jag vet! Mums.
0 KommentarerMidsommar

 
Jag hade en jättemysig midsommar med fina människor. Jag gick klädd som på bilderna ovan. Syster ville agera fotograf ett tag och eftersom att jag alltid får fota henne så hade jag inte så mycket annat val än att vara framför kameran. Bilderna är tagna vid lunchtid då vi gick ut för att plocka lite blommor till tårtan. Tårtan får ett eget inlägg som kommer upp alldeles strax. Hoppas ni hade en bra midsommar!
 
0 KommentarerThailand 2013Äntligen så har jag och syster fixat ihop filmerna vi spelade in i Thailand. Här är resultatet. Tyvärr så filmades inte så mycket på stränderna och omgivningen men det är ändå en sneek peek på hur vi hade det. Enjoy!
2 KommentarerPrästkrage

 
Jag och syster for ut och plockade prästkragar igår. Liljekonvaljerna har vissnat och nu byter jag ut dom mot prästkragar. Varför är det så himla fint med levande blommor? Varför måste dom vissna? Varför finns det inte platstblommor som är identiska med levande blommor? Åh, det är ju så fint så länge de varar men det är hyffsat jobbigt att gå ut och plocka nya hela tiden.
1 KommentarerSystrar

 
Det är sommarlov och bloggandet går sämre än någonsin. Det som har hänt är bara att jag och syster varit en sväng i Umeå och shoppat, har spelat sims pga det dåliga vädret och bara tagit det lugnt. Det är bara åtta dagar kvar till min födelsedag och jag längtar som en tok mig av någon anledning. Vill att det ska bli min dag nu! Men jag får härda, det är trots allt bara en vecka. Hoppas ni har det bra!
0 KommentarerEn cykel

0 KommentarerLiljekonvaljer

 
Vi for som sagt och plockde liljekonvaljer på avslutningen. De luktar så otroligt gott och nu så har jag bytt ut min plastblomma mot en söt vas med liljekonvaljer. Dock så kommer blommorna att vissna ganska snart, men det får vara fint så länge det varar! Det fanns också en äng precis bredvid liljekonvaljerna så jag fotade syster igen och bilderna blev så härliga. Åh, jag älskar verkligen sommaren.
0 KommentarerAvslutning


 
Igår gick min lillasyster ut nian. Det kom hit folk och vi åt bufféliknande lunch, så gott! Sedan gick vi ut och fotade syster lite och sedan så for vi iväg och plockade liljekonvaljer. Har lite bilder ifrån plockningen också som jag kommer att lägga upp senare. I helhet så var dagen väldigt mys och det känns så bäst att sommarlovet är här!
0 Kommentarer