Adidas

 
 
 
 
 
Jag har idag fått hem mina nya springskor och jag är så nöjd! De är verkligen jättesköna och dessutom så tycker
jag att de är riktigt snygga. Sitter också som en smäck på fötterna och jag är så glad. Tack pappa!
 
1 KommentarerPå topp

 
Allt känns så bra just nu. Sommaren är i princip här, skolan är snart slut och jag har börjat springa. JAG HAR BÖRJAT SPRINGA. Blir så sjukt förvånad över mig själv men min motivation till träningen är på topp. Idag när jag var ute och sprang med Emelie så fick jag känslan att det var mysigt. Och jag menar, hur grymt är inte det? Nu ska jag bara hålla denna motivation vid liv och inte ge upp träningen. Men som det känns just nu så kommer jag absolut att klara det.
0 KommentarerHej kompis!

 
Flummade lite med Emelie förra veckan och hoppas verkligen att de två kommande veckorna blir lika roliga så att tiden går fort och att man får sommarlov! Längtar verkligen som en galning just nu.
0 KommentarerBra dag

 
Idag så for jag och Sofia på kiosken och köpte mjukglass och hade det mys. Det blev min första mjukglass för i år och jag åt mig alldeles för mätt på den så nu kommer jag inte vara sugen på glass på ett bra tag framöver, tyvärr. Till middag så åt vi go'mat ute i det varma vädret och senare ikväll så blir det eurovision. En perfekt dag helt enkelt.
2 KommentarerPicknick

 
Idag efter skolan så fick jag och Emelie för oss att ha picknick ute i det underbara vädret. Det var så varmt och skönt! Vi tog med oss digestive och jordgubbar och gick så långt som till framsidan av mitt hus och satte oss. Där hade vi det mysigt en stund innan Emelie var tvungen att gå men jag fortsatte att vara ute och njöt av vädret. Såg att det skulle vara fint väder resten av helgen också. Underbart!
0 KommentarerOutfit

 
Detta var alltså det jag hade på mig idag och jag stormtrivdes. Jag älskar verkligen våren, att man äntligen kan börja använda kläder som bara legat i garderoben hela vintern. Love it.
0 KommentarerSöndagsångest


Känner verkligen söndagsångesten idag men trots det så fixade jag till bloggdesignen lite. Jag har absolut inga andra planer idag så det är bara och vänta och se vad som kommer att hända. Känner inte alls för skola imorgon men ska tänka positivt, det är ju trots allt bara unefär tre veckor kvar tills sommarlovet!
0 KommentarerRosor


Min inspiration är lite svag just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Ska i alla fall ut och fota vårblommor och annat vårfint när det blir bra väder men just nu är det bara blött och grått och ingen fin fotosyn alls. Men, jag ska verkligen försöka hitta tillbaka inspirationen så snart som möjligt.
 
Pusssss
0 Kommentarer