Omväxling

 
Det är lite smått roligt att om man kollar igenom min blogg så består de flesta bilderna av syster. Jag måste nog variera mig lite mer, fota andra saker och andra människor. Ni får se mer av henne än av mig. Inget illa med det men lite omväxling skulle vara roligt.
 
Därför har jag gjort om bloggdesignen lite, fotat självporträtt och fixat en del så att det blir omväxling helt enkelt. Det känns bra, och jag är redo för mer omväxlingar!
 
0 KommentarerPå gång

 
Jag och Emelie har enligt mig något superkul på gång. Vi ska göra vår alldeles egna bakbok! Hur roligt är inte det?! Jag kommer antagligen att blogga mer om boken när vi har kommit längre men det här är det enda ni får just nu. Håller tummarna på att det här kommer bli kalasbra!
0 KommentarerMåne

 
Att fota månen är verkligen inte det lättaste. Helst inte när det är hundra minus grader ute. Men jag gjorde det för första gången så det får vara okej. Bättre lycka nästa gång.
0 KommentarerHöst

 
Så sjukt att det snart är höstlov. Längtar!
0 KommentarerMjukt och hårt ljus

 
Bilderna är från en fotouppgift i skolan där vi skulle fota en bild i mjukt ljus och en i hårt ljus. Här är mina tolkningar.
0 Kommentarer