SASE3

 
0 KommentarerGitarr

 
Det börjar bli så himla fint ute nu och det regnade inte så jag och syster drog ut en sväng för att fota lite höstfina bilder. Här är en del av resultatet. Åh, hösten är verkligen mysig om man bortser från allt regn.
0 KommentarerSyster

 
En bild från i somras i brist på annat att lägga upp. Kände bara för att uppdatera bloggen lite. Imorgon ska jag nog ut och fota höstens fäger om vädret tillåter det. Håll tummarna!
0 KommentarerStenar

 
När jag och syster var ute på äventyr i torsdags så stötte vi på detta. Det var så otroligt snyggt och självklart så fick kameran åka fram. Riktigt häftigt att den ens kan bli så blått. Äventyret var för övrigt hur mysigt som helst och ska verkligen göras om. En bild från äventyret hittar ni på min instagram här.
0 KommentarerSis


Bilder från photoshooten jag och syster hade förra veckan. Vi fick för oss på kvällen att fotografera och resultatet blev ju riktigt bra. Jag har börja lära min hur man hanterar blixten nu, vilket är väldigt kul!
0 KommentarerHands 3

 
Okej, jag erkänner. Jag gillar att fota händer. Vet inte varför men de ser så fridfulla ut på något vis. De är fina på bild helt enkelt. Tvivlar stakt på att de här är de sista handbilder jag kommer fota.
0 KommentarerRose

 
För ett tag sedan fick jag och syster för oss att fota lite. Och det här är två bilder som vi skapade. På den första bilden så använde jag min blixt som jag fick i födelsedagspresent och jag hittade en vinkel som gav underbart mjukt och fint ljus. Och på den andra så fotade jag i motljus. Mysiga bilder tycker jag.
0 Kommentarer