Mat

Är du kräsen när det kommer till mat?
Jag trodde inte att jag var det men det är visat sig att det är mycket jag inte tycker om. Jag tycker inte om fisk (bara lax), soppa, kryddorna kardemumma och kanel, pyttipanna, pannkaka, hamburgare, kokt potatis, biff, mango och tyvärr mycket mer.
 
Tips på fin dukning:

 
5 maträtter du skulle kunna leva på resten av livet:
Marnierat kött och kyckling med kroketter, kebabtallrik, smördegsinbakad vitlökskassler med ris, "fredagsgott" (makaroner och köttfärs i gratäng men philadelphiaost) och makaroner och korv.
 
0 KommentarerVårblommor

 
Tradition att jag går ut och fotar dessa vårblommor varje år. Ett riktigt mysigt tecken på att det är vår. Love it.
1 KommentarerNamn

Hur kom du på ditt bloggnamn?
Jag är inte helt säker på hur jag fick för mig att heta sannasj men det har i alla fall med mitt namn att göra. Jag heter Sanna Sjöström så det är helt enkelt därifrån.
 
Har  du någon gång i ditt liv velat ha ett annat namn än det du har och i så fall vilket?
Jag har helt säkert velat heta något annat under en liten period men kan inte riktgit komma på vad jag ville heta då jag var yngre. Jag har aldrig riktigt varit missnöjd över mitt namn.
 
Om man fick döpa barn till vad man ville och ingen skulle bli mobbad för sitt namn, finns det något ord (som inte är ett namn idag) du tycker är så fint att du skulle kunna överväga att ge det som namn till ett barn?
Ordet blomma är väldigt fint. Så varför inte döpa ett barn till Blomma? Eller Lila? Eller varför inte Lycka?
 
3 annorlunda flicknamn du tycker är fina:
Adeline
Pempeia
Vanja
 
3 annorlunda pojknamn du tycker är fina:
Albus
Milo
Theodor


 
0 Kommentarer