Julafton

 
Min jul har varit helt fantastiskt bra. Jag har fått så fina och bra presenter, är verkligen övernöjd. Julen är verkligen den mysigaste tiden på året! Men nu ska jag snart iväg och jobba trots min jobbiga förkyldning. Och måste bara säga att jag verkligen skäms över hur dåligt det går för mig att blogga. Trodde att jag skulle skärpa mig och bli bättre denna gång, men icke...
1 KommentarerPepparkakshusI helgen gjorde vi ett pepparkakshus. Det brukar vi vanligtvis inte göra så det var roligt att göra något nytt. Efter många motgångar var det till slut såhär huset blev. Jag tycker att det är fint. Med tanke på att det i princip var det första pepparkashus vi någonsin gjorde så tycker jag att vi får väl godkänt.
3 KommentarerJulgran

 
Gjorde mitt bästa för att få bra bilder på vår otroligt fina julgran. Om jag lyckades? Inte direkt. Det dåliga ljuset ställer till det för mig. Men julgranen är i år väldigt fin hemma hos oss. Vi har köpt lite fler kulor och en ny stjärna. Vi har aldrig haft så många kulor i granen samtidigt förut, men jag diggar det stenhårt!
1 KommentarerUppdatering

Skäms lite över att bloggen inte uppdateras lika ofta som jag vill. Detta beror mycket på att det är så mörkt på dagarna att jag inte har några bra bilder att visa upp. Utan bilder känner jag inte heller att jag kan blogga. För övrigt så händer det inte så mycket just nu, jag jobbar lite nu och då och längtar bara tills det blir julafton. De första åtta dagarna i december har gått riktigt fort och jag hoppas att det kommer att gå minst lika fort till julafton.

Och som ni kanske märkte så kom det aldrig upp en bild på jackan och det berodde på att jag inte var hemma och jag vill ha hjälp med att ta de outfitbilder jag tänkt. Därför inväntar jag hjälp och hoppas att jag har bilder att visa innan veckan är slut. Kramar i massor.
0 KommentarerNew in


Igår var jag, mamma och pappa i Umeå en sväng. Hade inte planerat att köpa någonting alls men kom hem med en jacka och två par skor. Skorna på översta bilden var ett par som jag verkligen ville ha och de andra kan man säga att jag fick på köpet. Fick ingen bra bild på jackan så det blir bara en sneak peak idag men imorgon kommer förmodligen, notera förmodligen, en hel outfitbild med jackan.
2 KommentarerNummer ett


Första advent var igår och första december är idag. Det är helt fantastiskt. Jag är så himla julkär. Vilken underbar tid på året! Bloggen har varit ouppdaterad för att jag har jobbat och har umgåtts med pojkvän, familj och vänner. Kände mig lite tvingad till att blogga idag och att blogga utan bilder är inget jag föredrar så jag tog några snabba bilder på adventsstaken. Jag är definitivt inte nöjd med bilderna, men inlägget ser lite trevligare ut i alla fall.
1 Kommentarer