Snacks

 
Igår jobbade jag med gymnasiearbetet hela dagen. För att överleva så fixade jag mig lite gott. Grapefrukt och apelsiner slingrade med choklad. Det gav min lite extra energi till att jobba. Känns som att jag fick ganska mycket gjort i alla fall, vilken känns så skönt!
0 KommentarerFilm på Siri

 
Igår så filmade jag Siri när hon sprang runt i huset och när som var lugn och ville sova. Hon har växt lite sedan vi hämtade henne men lika söt är hon för de. En busig liten tjej är vad hon är.
1 Kommentarer16/1

 
Två bilder från i höst som jag inte har visat. Tittar man ut nu så ser det lite annorlunda ut. Vitt, vitt, vitt. Jag gillar det inte. Hoppas snön försvinner fort!
0 KommentarerSiri

 
Vi har alltså skaffat katt! Det här är Siri, vår lilla nykomling i familjen. Eftersom att både jag och pappa egentligen är allergiska så har vi därför aldrig riktigt haft en katt. Men nu ska vi göra ett försök och hoppas på att det ska gå bra. Hittills har jag inte känt av henne (peppar, peppar) så det är ju kalasbra! Hela familjen är kattälskare så lyckan är total.
0 KommentarerCoolt ljus

 
Ni försår inte hur sjukt fascinerad jag är över de här ljuset. Jag älskar det!
0 KommentarerYoutube

 
För någon dag sedan så satt jag och kollade på youtubeklipp. Då blev jag så himla sugen på att filma eftersom att jag kan göra det med min nya systemkamera. Så idag innan jag började fixa mitt hår så tog jag fram allt jag behövde och filmade medan jag fixade håret. Jag vet att videon inte är något att hurra över men det är första gången jag filmat med systemkamera och redigerat i photoshop. Det var riktigt kul så det kommer absolut att hända igen! Övning ger färdighet.
2 KommentarerMina julklappar

 
Detta är alltså det jag fick i julklapp. Jag är så himla nöjd! Man kan inte ens bli gladare än vad jag är just nu. Jag hoppas att ni också har haft en fantastisk jul och ett fantastiskt nyår. För det har jag. Puss på er!
0 Kommentarer