Trysunda

 
I helgen for vi ut till Trysunda för lite äventyr. Det var sååå himla fint där men varmt som sjutton. Vi var ett stort gäng som for dit tillsammans och det var verkligen mysigt. Det är sådana dagar man kommer att minnas väldigt länge. Bilderna får tala för sig själva. Jag hade en riktigt bra dag.
0 KommentarerBlommigt

 
Så här ser jag alltå ut idag. För det första så älskar jag klänningen och för det andra så gjorde jag en frisyr som jag aldrig burit förut. I sin helhet blev det ändå ganska bra. Och jag måste bara säga, vilken underbar sommar vi har!!
1 Kommentarer22 Jump Street

 
I Tisdags var jag på bio och såg 22 Jump Street. Åh, ettan var så otroligt bra och tvåan gjorde mig inte besviken. Jag tycker att dom är så roliga, verkligen min humor! Ni som inte har sett den, jag rekommenderar er att göra det. Jag kommer definitivt att se den igen. Och igen. Och igen.
0 KommentarerLemonad

 
Hettan igår var olidlig så jag var knappt ute på dagen. Trettio grader i skuggan är ingenting att leka med när man är fast hemma och inte kan bada någonstans. Så jag var väldigt mycket inne, fy skam egentligen. Jag testade i alla fall på att göra lemonad, hade ingen aning om att det var så enkelt och gott. Jag tog tre matskedar socker men lemonaden bli då rätt sur så nästa gång ska jag ta lite mer socker. Glömde även att spara en skiva citron till "granering" på glaset men det var inte hela världen. Gör om, gör rätt...nästa gång så!
0 KommentarerÅttonde juli

 
Dagen spenderades på stranden ute i hettan. Hur härlig sommar har vi inte just nu?! Till middag grillade vi hamburgare och det var i princip första gången någonsin som jag tyckte att det smakade okej.
 
 
För att ta vara på sommaren så åker vi och gör någonting nästan varje kväll. Jag gillar det.
 
 
 
 
Igår for vi till en strand där solen låg precis rätt till. Där hade vi det allmänt mysigt med picknick och allt.
 
 
Jag hade sådan himla tur. Precis när vi skulle åka därifrån så märkte jag att kameran började klaga på batteriet. Jag hann fota hela kvällen, vilket jag är så glad över! Väl hemma igen med batteriet på laddning så blev det fotbollstittande med min finaste. Allt för honom.
0 KommentarerSjunde i sjunde

 
 
Dagen började med att vi for till stranden. Där låg vi och hade det bra till klockan halv tre då vi sen drog oss tillbaka hem. Det var riktigt riktigt varmt, nästan olidligt för att det blåste knappt. Men klaga, det ska jag inte göra!
 
 
 
 
 
 
Sedan fixade vi oss och for på sjunde i sjunde. I år var det Agnes som skulle uppträda. Vi hade picknick nära vattnet där vi kunde skymta Agnes och det var riktigt mysigt. Vi åt bland annat jordgubbar, choklad, chips och dricka. Kan det bli bättre?
 
 
 
0 KommentarerSjätte juli

Nu people är jag back on track! Jag har jobbat hela dagarna och därför varken haft tid eller ork att blogga. Men nu är jag ledig hela sommaren och har planerat att uppdatera bloggen igen. Därför börjar jag nu med en drös bilder som jag tagit under denna dag.
 
 
Jag och min fina for till mitt sommarjobb där min syster nu har börjat jobba istället för mig. Det kändes konstig att vara den som beställde och inte den som serverade, men det kändes bra.
 
 
Jag tog en glass med tanke på att jag nu är så sjukt less på våfflor, eftersom att det var så varmt så var det ett bra val och den satt väldigt fint i min mage.
 
 
Hjärta hjärta hjärta.
 
 
Sedan var det dax för nya äventyr.
 
 
 
Vart är vi påväg?
 
 
Vi gick alltså ut i skogen för att titta på den stora tallen och på köpet hittade vi en fin fjäder.
 
 
Väl hemma igen så gick vi ut och grillade korv och hade det allmänt mysigt. Musik, varma filtar, marshmallows, korv, sockervadd, pussar. Jag älskar sådana här kvällar! Ångrar heller inte en sekund att jag tog med mig kameran idag. Mysiga bilder och fina minnen.
 
0 Kommentarer