Nitton år

 
Igår fyllde jag alltså nitton år och det var den aboslut sämsta födelsedagen någonsin. Jag jobbade, alla jobbade och ärligt kan jag inte hitta en enda positiv sak på hela dagen. Credit till syster som var den enda som faktiskt gjorde någonting för mig igår. Tårtan på bilden gjorde jag i söndag då några få kom och grattade mig i förskott. Tur jag hade en sådan himla bra studentdag som kändes som en födelsedag, då jämnade det ut sig lite.
0 KommentarerHotellvistelse

 
Jag tog aldrig med mig kameran på detta lilla äventyr, vilket jag nu i efterhand ångrar, så bilderna ovan är mobilbilder. I studentpresent av min finaste så fick jag en resa till Sundsvall för att bo på ett hotell. Vi började dagen på ikea och birsta och sedan for vi till hotellet för att vara på spa. Efter spat gick vi och åt en trerätters middag med helt fantastisk utsikt. Köttet jag tog till varmrätt var så otroligt gott och saftigt. Det var så pass att huvudrätten var min favoriträtt av hela middagen. Efter middagen gick vi tillbaka till rummet och senare på kvällen bastade vi. Jag hade en så fantasktiskt bra dag, kan inte ens fatta det.
0 KommentarerMidsommar

 
Jag hade en hur bra midsommar som helst. Jag vaknade på ett hotellrum med världens bästa vid min sida, kommer göra ett annat inlägg om detta. Efter två timmars bilresa var vi tillbaka hemma och där fixade vi mitt rum som jag också ska göra ett annat inlägg om. Till middag blev det sedan oxfilé med smördegsinbakad potatis och rödvinsås. Det var så sjukt gott! Och sedan till efterrätt blev det en citronaktig paj med körsbär, pricken över i:et. På kvällen spelades det kubb och musiklekar innan vi gick och la oss. Hela dagen var bara sååå bra.
0 KommentarerUtflykt

 
Några bilder från när jag och min finaste for ut på en liten utflykt en kväll. Det var en riktigt fin kväll trots att det inte var så jättevarmt. Åh, min sommar har verkligen börjat så sjukt bra. Kommer att bli den bästa sommaren!
0 KommentarerStudenten

 
Jag har alltså tagit studenten?! Hur sjukt är inte de? Nu är allt över liksom. Och jag måste säga att det känns hur bra som helst. Jag hade en otroligt bra dag igår trots extrem huvudvärk och vill tacka alla som förgyllde den! Taaaack, ni är bäst ♥
1 KommentarerBalen

 
Igår var det min tur att gå på bal. Det var trevligt men överskattat enligt mig. Men det händer bara en gång och det är något man vill ta del av. Bilderna får nu tala för sig själva. Måste också ge lite credit till pappa och syster som har tagit alla bilder.
0 KommentarerWanties


Jag vill ha en outfit liknande dessa. Kjolarna är to die for och detsamma gäller skorna. Jag menar, hur snygga är dom inte?! Geeeeee mig.
0 Kommentarer