Naglar

 
Jag och syster for en sväng till stan idag. Jag hittade ingenting förutom detta nagellack. Har sökt ett nagellack med den här färgen i några veckor nu och idag hittade jag ett perfekt! Dock tycker jag inte att Depend är det allra bästa märket vad gäller nagellack men jag kunde inte motstå att köpa det. Färgen var ju så fin. I verkligheten finns ett litet inslag av lila som man inte kan se på bilderna men jag ville ändå visa upp det.
0 KommentarerSmink

 
Jag tycker att smink är otroligt roligt. Det händer dock aldrig att jag går ut med mörka ögonskuggor på ögonen, eller ögonskugga överhuvudtaget. Jag testar olika sminkningar närmare kvällarna innan jag ska duscha så ingen hinner riktigt se mig och mina kreationer. Med tanke på att jag tycker att det är så roligt så är det konstig att jag gör det så pass sällan. Det händer verkligen inte ofta men för någon dag sedan så satte jag mig och gjorde sminkningen på bilden ovan. På balen är det första gången jag kommer visa mig inför andra i så pass mycket smink. Det blir spännande.
0 KommentarerGrått och trist

 
Vädret är inte det allra bästa idag. Det är grått och trist ute. Därför spenderar jag dagen inne med varm oboy och mina fantastiska chokladbollar. Det kan vara mysigt det också. Och det är just så det ska vara, mysigt, en trist dag som denna.
1 KommentarerJoggingtur

 
I förrgår klockan åtta på kvällen så drog jag med mig syster ut på en joggingtur. Det var solnedgång och så fint ute. Det var väldigt mysigt att jogga i kvällssolen. Jag som förut hatade att träna kan nu se tjusningen i att springa. Jag tycker att det är så härligt och mysigt. Visst är det jobbigt på samma gång men det kan jag tycka att det är värt. Känslan efter är ju bara så skön.
0 KommentarerEn sommardag

 
Det har varit en riktigt fin dag idag och allt har känts sådär extra bra. Tog på mig en fin klänning dagen till ära och jag trivs verkligen i den. Så såhär har jag gått runt idag, kungsblå och somrig. Man kan till och med se brännan på ryggen trots att det är den sidan av kroppen jag har solat minst. Men det klagar jag inte på, är som sagt inte vit längre! Åh, du underbara sommar.
0 KommentarerSol

 
Det var strålande sol idag igen så jag tog på mig min bikini och gick ut för att sola. Jag klarade 2 och en halv timme men blev sedan less (som vanligt). Lite färg har jag i alla fall fått på mig, vilket är sååå bra. På vintern är jag verkligen vit så i början bländade jag alla när jag låg där och solade. Nu är jag inte vit längre vilket kommer vara så fint till balen som är om 15 dagar!
0 KommentarerNutid och framtid

 
Som ni kanske ser så har det skett lite förändringar på bloggen. Jag blev less på hur det såg ut så jag valde att ändra en hel del saker. Förhoppningvis så kommer jag att vara mer sugen på att blogga nu också med tanke på förändringen.
 
För övrigt kan jag inte ens fatta att jag tar studenten om tre veckor. Det är helt sjukt.  Och det är bara 16 dagar kvar till balen. Tiden går så otroligt fort. Jag tycker att jag nyss började första året på gymnasiet. Eftersom att jag inte riktigt vet vad som händer efter gymnasiet så känns det lite läskigt. Men jag tar dagen som den kommer och jag ska till en början ha en underbar sommar!
0 KommentarerMusik

Vad för slags musik gillar du?
Jag är en allätare vad gäller musik. Nästan i alla fall. Jag tål inte growling, riktig country, dansband eller klassisk musik. Sedan så har jag spelat sönder lugna låtar, så nu för tiden så lyssnar jag inte på sega, sömniga låtar. Annars kan jag lyssna på i princip vad som helst.
 
Om du fick spela vilket instrument du ville och var grym på det, vilket skulle det vara?
Helt klart gitarr.
 
5 låtar du rekommenderar:
The feel good drag - Anberlin
Fired (feat. J-son) - B-Robin
You're nobody 'til sombody loves you - James Athur
In the grey - PartFunk
All we are - State of drama

 
0 KommentarerShopping

Shoppar du helst på nätet eller i butik?
Det är så svårt att svara på. Det är så praktiskt att bara sitta och klicka hem saker på internet och man får det levererat hem men samtidigt så är jag en sådan som gillar att t.ex. prova kläder innan jag köper dem. Så jag väljer nog i butik, då kan jag granska sakerna jag köper innan och sedan så tycker jag att det är rätt mysigt att strosa runt på stan.

Köper du hellre en dyr kvalitetströja eller fem billiga tröjor av sämre kvalitet?
Jag är nog den som hellre köper fem billiga. Jag är väldigt snål.
 
Tänker du efter innan du köper något?
Oja! Jag lider även av beslutsångest så jag har det inte alltid så enkelt när jag hittat något fint.
 
Länka till tre webshops du är inne på ofta:
Nelly
ASOS
Gina Tricot
 
5 saker du sällan kan motstå att köpa:
Muggar
Sängkläder
Fina toppar
Snacks eller mellanmål
Nagellack
 
 
0 KommentarerLOVE

 
2 Kommentarer