Tavlor

 
Anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag jobbade.
Men förra veckan så fixade jag i alla fall två nya tavlor till mitt rum. Gick först upp på vinden för att leta två lika stora ramar och sedan var jag tvungen att måla dom vita. Tjejen ritade jag och skannade in i datorn och efter att bilden var utskriven i stort format så tejpade jag fast aluminiumfolie på hennes smycken. Jag är nöjd med resultatet. 
0 KommentarerMitt skrivbord

 
Jag lovade i somras att jag skulle visa mitt nya skrivbord men det blev aldrig av. Så nu när jag har blogglusten tillbaka är det ett ypperligt tillfälle att äntligen visa det i bloggen. Jag har haft det i snart ett halvår så för mig är det inte så nytt längre, men jag gillar det lika mycket som jag gjorde första dagen. Jag trivs här i min lilla hörna.
3 KommentarerLördag

 
För att fylla ut inlägget med en bild så visar jag bara en bild från fotografering igår.
Idag däremot så har jag och min familj hjälp en vän att hämta möbler till sin nya lägenhet. Han har precis flyttat från skåne hit upp till norrland. Riktigt häftigt. Blir själv så himla sugen på att flytta hemifrån...Men det får bli min tur en annan gång. Nu väntar vi på gäster och jag ser verkligen fram emot middagen.
2 KommentarerFredag

 
Som ni kanske ser så har jag nu fixat en header. Ligger alltså före planerna och designen är nu helt klar. Och jag tycker att det känns riktigt bra!
Nu ska jag plocka undan på rummet sedan fotograferingen och sedan lägga mig och läsa lite ur veckorevyn. Ha en fin fredag allihopa.
0 KommentarerTorsdag

 
En helt vanlig torsdag idag. Mörkt ute, tråkigt väder, inget speciellt att göra... Hade planerat att ta självporträtt till headern men lusten förvann totalt. Nya planen är att fixa det på lördag! Nu ska jag bara krypa ner under en filt och kolla på lite serier. 
0 KommentarerNytt Nytt Nytt

Jag har fått blgglusten tillbaka och ska försöka börja blogga igen. Vi får se hur länge det kommer att hålla denna gång men jag är positiv till det hela.
Till att börja med har jag ny fixat en ny bloggdesign. Bilderna i de tidigare inläggen kommer nu att se för små ut för att jag valde att bredda bloggen så att jag kan börja lägga ut ännu större bilder. Men det tycker inte jag gör någonting. 
 
Headern är dessutom bara tillfälig. Jag kommer att göra en ny så snart som möjligt!
Och säg gärna till om ni hittar några fel i designen.
 
Hej så länge!
0 Kommentarer