Bananpannkaka

 
Igår for jag till Emelie för att spendera dagen med henne. Till lunch gjorde vi bananpannkaka och det var faktiskt första gången jag åt det. Jag blev positivt överraskad för det var riktigt gott. Nektarinerna passade dessutom otroligt bra till pannkakaorna. Det må ha varit första gången jag åt bananpannkaka men det var definitivt inte den sista. Den orangea juicen som står bakom har vi pressat själva av nektariner, äpplen och morötter. Mums.
0 KommentarerReunion


Efter att ha varit ifrån varandra sedan studenten var det verkligen dax att träffas igen. Så idag for jag och Emelie till stan och hade det kalasmysigt! Vi fikade på UH och pratade om allt och inget. En riktigt bra reunion helt enkelt.
0 KommentarerFjärilshuset

 
Ett äventyr vi gjorde i Stockholm var alltså att åka till fjärilshuset igen. Vi var där för många år sedan och tyckte nu att det var dags igen. Jag var så pass liten förra gången, hade inte ens börjat fotografera så det kändes som en självklarhet för mig att åka dit igen. Fjärilar är sååå fina.
 
 
Det fanns också en massa aquarium där. Nytt sedan förra gången vi var där. Det var ganska mäktigt att titta på hajar må jag säga. Och att aquariumen var så stora var riktigt häftigt.


Vi stötte på några djur där inne i djungeln också. Bland annat den sjukt fula fisken och de två söta sköldpaddorna. Sammanfattningsvis så var det ett riktigt trevligt besök.
1 KommentarerStockholm 2014

 
Som jag sa var vi i Stockholm några dagar innan vi for till Rhodos. Efter en hel dags shopping så gick vi ner till gamla stan en sväng. Jag tycker att det är så mysigt där. Dock så hade jag skavsår och var inte så taggad på att gå runt där nere så länge. Därav har jag väldigt få nya bilder därifrån. Och någon dag senare for vi till ett annat mysigt ställe för att bara gå runt och titta. Ännu ett dock...Dock så började det att regna och vi for därifrån väldigt tidigt. Vi besökte också fjärilshuset en dag. Men bilderna därifrån kommer upp imorgon.
0 KommentarerRhodos Del Tre

 
Sista delen av Rhodos-bilderna är på gamla rhodos stad som vi for till en dag. Och jag säger det igen, heeeelt sjukt vad jag saknar Rhodos.
0 KommentarerRhodos Del Två

 
Åh. När jag väl var på Rhodos så började jag få hemlängtan men nu när jag är hemma så längtar jag bara tillbaka dit.
0 KommentarerRhodos Del Ett

 
Nu är jag alltså hemma efter att ha varit ute på resande fot i nästan två veckor. Vi började med några dagar i Stockholm och sedan reste vi vidare för en vecka på Rhodos. Jag har haft det fantastiskt bra och det känns väldigt konstigt att vara hemma. Vi får se om jag visar det jag kom hem med från Stockholm, jag lovar inget. Här ovan är i alla fall del ett av bilderna jag tog i Grekland. Stay tuned, det kommer mer!
0 Kommentarer