Grön smoothie

 
Jag har nu testst att göra en grön smoothie! Det var godare än förväntat men smootie har aldrig riktigt varit mig grej. Trots det så var det första och absolut inte sista gången. Vi hade i ananas, kiwi, avokado, bladspenat, lime, honung, mynta och lite vatten. Jag kan tycka att den blev lite för sur men det kan ha berott på sår i munnen. Har ni några förslag på goda gröna smoothiesar?
0 KommentarerDagens outfit

 
Såhär ser jag ut idag och där har ni äntligen en bild på den "nya" jackan, som inte är så himla ny längre. Jag älskar allt som har med den här outfiten att göra. Den är otroligt skön, jag älskar hattar och jag älskar brunt och grönt för tillfället. Men, jag har massor att göra idag så jag ska sätta igång med det nu direkt. Kramis.
3 KommentarerBerry

 
Mörka läppar är något jag älskar för tillfället. Men det man kanske borde lägga märke till är att jag bär halsband på bilden? HALSBAND??? Jag har ALDRIG på mig smycken men för några veckor sedan fick jag ett ryck och köpte tre stycken halsband. Jag ska försöka vänja bort att jag inte tycker att jag passar i det så därför ska jag börja avnända halsband. Att jag nu har tre nya tycker jag är en god start. 
63 KommentarerKamera


Känns som att det var länge sedan jag fotade på riktigt. Kan vara därför att det var länge sedan också. Jag saknar det. Måste ta fram kameran oftare.
1 Kommentarer