Gott nytt år!

Tänkte göra en fin "gott nytt år"-bild jag kunde dela med mig men så upptäckte jag att jag inte har photoshop på min nya dator än. Ska fixa det så snart som möjligt eftersom att det är photoshop jag använder för att göra om designen. Snabba ryck blir det där! Men jag tänkte bara önska er ett gott nytt år.
Blir en bild på mig istället. Så... nu skriver jag inte mer förrän nästa år då ;)Pusssss

1 KommentarerNytt år, nya tag

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Det är ju snart ett nytt år och då tänker jag ta tag i bloggandet. Men till att börja med ska jag göra en ny design. Det kan ju ta ett tag, hinner inte bli klar innan första januari. Har inte tid att börja på designen detta år heller, har alldeles för mycket att göra. Men första januari lovar jag att börja på designen så att den blir klar så snabbt som möjligt för när designen är klar kommer bloggandet igång.

Har ju fortfarande inte visat någon pärlplatta... Här får ni se en i alla fall. Vet att bilden är piss dålig men den duger.Pusssss

1 KommentarerNY DATOR!!!

Jag har fått en ny dator! Åh, äntligen ska jag få skrota min gamla sirapdator. Det var min allra första dator och har haft den sedan dess och nå har den blivit sämre och sämre. Men nu, har jag husets bästa dator! Den låter ingenting, hörs inte ens att den är igång och den är hur snabb som helst. Jag är bara så kär i den. Kan äntligen ha massa spel och större program. Förra klarade inte det...
Jag är så glad!

Om ett tag hade jag tänkt göra ett inlägg om "saker ni kanske inte visste om mig". Ska bara komma på några fler först. Vi får se hur lång tid det komma ta.
Hoppas ni haft en underbar jul precis som jag. Ska snart åka iväg och fira jul igen :)


Pusssss

0 KommentarerJulkläder

Sådär ja! Nu avslöjar jag vad jag ska ha för kläder på julafton. Det är inte exakt samma kläder eftersom att de jag ska ha inte finns på internet. Jag fick använda min kreativitet och mixa ihop någonting som i alla fall är väldigt likt det jag ska ha. Är väldigt nöjd med kläderna i alla fall. Så, nu vet ni hur jag ska se ut på julafton.
MEN vad ska jag göra med håret? Locka? Platta? Våga? Vad tycker du?

Pusssss
0 KommentarerTråkigt i skolan

Drar till med ett litet inlägg nu bara för att jag inte har någonting annat att göra... Sitter nämnligen i skolan och väntar på att Camilla ska komma. Jag har sjukt tråkigt!
Åhhh, det är jollov jättesnart! Sista dagen för mig idag och fatta hur bra det känns? Ska bara ha engelska nu klockan 10 och sedan har jag lunch. Sedan ska vi titta på nolarevyn sedan får man åka hem. Underbart!

YES, nu kom både Camilla och Bella! Underbart igen.

Pusssss
3 Kommentarer