Inte enligt planerna

Allt blev inte riktigt som planerat. Grejen blev klar för länge länge sedan men jag har inte hunnit fota den. Hade så mycket läxor och prov denna veckan så det ända jag gjorde var att plugga, kändes det som. Tänkte i alla fall försöka fixa någon bild på grejen idag så att ni kan få se den. Men jag lovar ingenting!
För att fylla ut inlägget får ni en bild på systrarna bus. Man kan säga att det här är en "behind the sceans" bild. Blir osäker på om jag har visat någon bild från när vi fotade i badrummet men det finns annars en lite bild i menyn. Jag står på en stol...Därför blev jag en aning längre än Sofia, om ni nu undrade ;)
Otroligt vackert, helt otroligt!Pusssss

 

5 KommentarerEn grej

Förlåt förlåt för att min uppdatering är så låg. Har två sjukt dryga prov nästa vecka, naturkunskap och engelska. Så då måste jag plugga till dom. Håller också på men en liten grej som tar en evighet att göra men det kommer helt klart vara värt det sen. Visar när den är klar och har planerat att försöka börja uppdatera lite oftare då :)
Nu ska jag snart lägga mig och sova men vi hörs igen när den här grejen är färdig ;)


Pusssss
2 KommentarerKlassfoto

Hur kommer det sig att jag ALLTID blir ful och muppig på skolfoton? Jag lyckas alltid! Usch...

Pusssss
1 KommentarerFrost
Såg att det har börjat bli frost ute nu så jag gick ut och fotade lite igår morse. Frost är ändå ganska fint. Har ändrat lite på designen också eftersom att det inte är sommar längre.

Pusssss
0 KommentarerPost-its


För väldigt länge sedan hade jag sjukt tråkigt och ville hitta på någonting. Jag tog fram post-it lappar och gjorde detta. Så nu sitter detta konstverk i min garderob ;)

Pusssss
1 KommentarerMugg/Kopp

Här har vi min underbart vackra kopp. Eller mugg. Vad man nu ska kalla det... Ibland kan man ha tur. Skulle köpa denna med gjorde det aldrig för jag blev snål men sedan när jag gick tillbaka till affären nästa gång/dag så var den på rea. = En super nöjd och glad Sanna.

Pusssss
0 KommentarerPlugget går före

Hinner aldrig blogga. Har så mycket för mig. För det första så har jag en massa prov nu. Måste plugga till dom. Sen har jag fastnat för att lägga pärlplattor. Shit va kul det är. Lovar att det kommer bilder på både min mugg och på mina pärlplattor när jag har tid att blogga igen. Ska också fick om designen, för nu är det dax för hösttema tycker jag. Hoppas ni har det bra och så hoppas vi att jag kommer tillbaka snart!


Pusssss
0 KommentarerUselt

Jag vet att jag är liktigt usel på att uppdatera, ledsen för det mina vänner. Mitt huvud värker och jag har ingenting att göra just nu så jag drar till med ett inlägg.
Sedan är det såhär att jag köpte en kopp idag. Fick 10% rabatt på den, tur man kan ha ibland. Usch så snygg den är, och stoooor!!! Jag är dödskär i den. Visar den imorgon eller någonting, orkar inte ta kort på den nu. Och snart är det idol. Det får man ju inte missa.


Hittade en döfin bild som jag bju' på.

Pusssss

1 KommentarerNy börs

I Fredags for jag, mamma och pappa till stan. Jag kom hem med en ny börs. Denna underbara goding följde då med hem. Jag älskar den! Helst skulle jag vilja gå runt och bära på den hela tiden, men det skulle vara en aning konstigt och onödigt.

Pusssss
3 KommentarerCheesecake


Idag bakade jag en underbart god cheescake. Den färdiga ville dock inte alls fastna på bild. Glömde he i vaniljsocker men det gjorde ingenting. Yummie!

Pusssss
1 Kommentarer