Detta är jag

1 KommentarerFrost

Offrade mig och gick ut i kyan igår morse för att få lite höstiga bilder. Senare så hämtade jag emelie på e4an och vi for ut och fotade. Det var en riktigt fin dag och det blev hyffsat fina bilder, som antagligen kommer upp på bloggen lite senare. Vi hade det i alla fall riktigt trevligt!
 
Pusssss
1 KommentarerNutella-gifflar

Fick lust att baka idag så det gjorde jag. Det blev gifflar med nutella i. Det skulle egentligen vara sylt istället för nutellan men jag tyckte att de skulle bli så tråkiga då. Exprimentare lite med receptet och det blev faktiskt riktigt bra. Till nästa gång ska jag ta med mig att man kan göra mindre gifflar, för dessa blev rätt stora.
 
Pusssss
1 KommentarerNytt

Ändrat en bild i headern och min profilbild. Nu är det lite mer höstigt.
 
Pusssss
0 KommentarerFavoritappar

Det här är mina absoluta favoritappar.
Facebook i mobilen kollar jag dagligen och messenger till facbook är så mycket smidigare att använda än den inne i själva facebook appen. Twitter och instagram kollar jag också varje dag, grymma appar! Blogg.se är så bra för att jag då kan blogga även fast jag inte är hemma. Det kunde jag visserligen förut också men det var riktigt bökigt. Kik gillar jag för att jag kan få tag på mina vänner när jag inte har gratis sms. Hotmail appen är bra för att jag kan kolla min mejl. Och spotify är bara en självklarhet.
Sedan har jag två väderappar som jag använder väldigt ofta. SMHI's visar oftast rätt, vilket är bra. Tv.nu använder jag ofta för att kolla vad det är på tvn. Och days left widget är en nedräkningsapp så att man kan se hur många dagar det är kvar till ett speciellt datum.

Egentligen spelar jag inte så mycket mobilspel, men de spel som är på nedersta raden är faktiskt ganska roliga. Spelar också Farm Story. Tänker inte förklara spelen utan de som vill ta hem och testa får göra det.
Så, det var mina favoritappar som jag använder mest. Vilka är era favoritappar?
 
Pusssss
0 KommentarerSanning

 
De här passar in så sjukt bra på mig och min kompis. Blickar har vi dock flera hundra av, helt seriöst. Känner du igen dig i någon av texterna?

Och det här är sanningar om mig. Saker som jag gör fast aldrig riktigt tänkt på förut. Någon som känner igen sig? Det var faktiskt ganska roligt att gå igenom några "The typical..." - facebooksidor. Helst när man kände igen sig på så många. Så, nu vet ni lite mer ointressant fakta om mig!
 
Pusssss
0 KommentarerMin lördag

 Det här är delar av hur min lördag var. Jag övningskörde lite, spelade kort med familjen, gjorde pizza och hade det mys franför tvn med snyggaste muggen. Visst gjorde jag mer också, men det är inte värt att dokumentera.
 
Pusssss
0 KommentarerClown-Sanna

Gjorde den här bilden i brist på annat igår. Skickade den också till Emelie eftersom att hon inte tycker om clowner. Hoppas att hon fick mardrömmar inatt...
 
Pusssss
1 KommentarerApp


Att blogg.se appen nu finns till android är så sjukt bra! Har längtat efter den. Tur man har Emelie som berättade för mig att den kommit, annars hade jag nog inte ens märkt det. I alla fall så hoppas jag på att bet blir mer bloggande nu med appen, we'll see, som vanligt! ;)
 
 
Pusssss
0 KommentarerAutumn

Tog med mig kameran ut en sväng och fotade lite höstbilder. Pretty cool huh?
 
Pusssss
0 Kommentarer