Spel

Vad för slags spel tycker du om att spela?
Jag är inte en person som spelar så mycket spel men när jag väl spelar så är det dataspel. Det händer också när man har besök eller bara umgås med familjen att man spelat sällskapsspel.
 
Tips på ett roligt mobilspel:
Jag har bara ett mobilspel på min mobil och det är Tempel run. Inte tvåan, utan jag tycker att första versionen var mycket bättre.

5 spel du rekommenderar:
 
The sims
 
Test drive
 
GTA San Andreas och Vice City
 
Galen panna
 
Med andra ord
 
0 KommentarerHemma

Hur ser ditt drömhem ut?

Pinterest

Vilken stil har du hemma?
Jag kan inte säga att vi har en speciell stil här hemma men jag skulle önska att vi hade det mer vitt och ljust här. Vi har inte heller så stora ytor, vilket jag inte heller hade tackat nej till.

Vilken är din favoritmöbel i ditt hus?
Helt klart min säng som kanske har en aning för många år på sig snart. Eller svår ljusa soffa.

1 KommentarerFilm

Vilken är din favoritfilmgenre?
Helt klart romantik.

Ser du helst på film hemma eller på bio?
Jag ser nog hellre på film hemma. Det är bekvämare och billigare. Jag gillar ibland inte heller det höga ljudet i biosalongen.

Vilken är din favoritskådespelare?
Jag har ingen direkt favorit. Jag är överhuvudtaget dålig på skådespelare.

Om du fick leva i en film, vilken väljer du?
Beastly eller Monte Carlo. Beastly för att allt är så romantiskt och fint, Monte Carlo för att de befinner sig i Paris på väldens äventyr.

10 filmer man inte får missa:

Beastly

 
Prom

Despicable me
 
10 inch hero
 
Alla Harry Potter-filmer
 
21 jump street
 
Warm bodies
 
Safe heaven
 
In time
 
The host
 
0 KommentarerAtt hålla i en penna

 
 
Jag hamnar verkligen i ett flow då jag ritar. Tiden flyger förbi och jag tycker att det är så roligt. Förra veckan så ritade jag Marilyn Monroe och jag är hyffsat nöjd. Får jag tid över idag så kommer jag absolut att ta fram pennan och rita igen.
0 KommentarerSyster

 
 
Förra helgen så fotade jag några bilder på syster. Här är en av bilderna. Så fin.
0 KommentarerSkor

 
Jag vet att jag fortfarannde inte visat den nya väska och den nya jackan men det kommer nog så småning om. Jag köpte också ett par skor för ett tag sedan. Jag bär aldrig högklackat så det är inte det absolut lättaste att ta sig fram i dessa men någon gång måste ju vara den första. Det kommer säkert att gå bättre med tiden. Jag tycker i alla fall att de är galet snygga!
0 KommentarerÅttonde mars


Jag hade fyra saker jag ville ta tag i och göra idag. Jag ville göra om bloggdesignen, fixa lite läxor, städa rummet och mysa framför en film. Två av dessa har jag redan hunnit att checka av. Nu har jag planerat att göra te, starta en film och mysa lite och efter det fixa läxorna. Förmodligen så kommer jag att ha checkat av allt jag ville göra idag.

VIKTIGT:  Eftersom att olika skärmar har olika upplösningar så kommer min blogg att vara väldigt inzoomad på vissa skärmar. Därför rekommenderar jag att ni som ser min blogg väldigt stor, eller inte ens ser menyraden, håller in ctrl och trycker på - (underline och bindesteck-knappen). Då kommer min blogg att bli mindre och se mycket finare ut. Vill man göra bloggen större igen så håller man istället in ctrl och ? (frågetecken, plus och snestreck-knappen).
 
0 Kommentarer